Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.357
Ograničen si ko terasa, i mislim da nema tog posta pa ni crteža koji ja mogu da ti dam pa da ti svhatiš neke osnovne stvari. U tvojoj glavi, jedini razlog zašto Vojska Srbije treba da postoji, je da bi ratovala protiv NATOa. I pukla ko zvečka. I ona i ostatak zemlje. Istina je da VS postoji zbog još nekoliko drugih razloga i zadataka. A od svih njih, sukob sa NATO je najmanje verovatan od svih, gotovo nemoguć. I to je jasno svakom razumnom Srbinu, osim vama nekolicini koji i dalje živite u bajkama a po drugim forumim onanišete na sve ovo što se dešava. Dakle, taj sukob je najmanje verovatan i poslednji po važnsoti od svih zadataka VS. Umesto njega, postoji još nekoliko drugih razloga zašto VS treba da postoji.@Bender
Lepo.... evo čitam tvoj dokument... računam, pozivaš se na njega, slažeš se sa sadržajem....
Pa onda da vidimo:
Мисије Војске Србије су:
Dakle, odbrana u slučaju oružanog ugrožavanja.... nema nigde naznake "osim u slučaju napada NATO i satrapa, u kojem slučaju ćemo se predati".
- Oдбрана Републике Србије од оружанoг угрожавања споља
To je dokument na koji se sam pozivaš.... samo čitam šta unutra piše.
Stvarno bih cenio da mi, u skladu sa svim navedenim do sada, pojasniš onaj tvoj stav da se treba predati i kako se to uklapa u ovaj dokument na koji se sam pozivaš, kada te čovek lepo pita zašto si ovde na temi kad tvoji stavovi očigledno ukazuju da nam vojska i ne treba.
A zašto ja učestvujem na ovoj temi, gde sam dao svoj doprinos u više navrata, to se tebe uopšte ne tiče, niti imam nameru da ti obrazlažem i polažem račune. Ako ti se ne čitaju moji postovi, ti lepo iskoristi ugrađenu opciju na forumu i stavi me na ignore listu i nećeš više morati da čitaš povremeni post koji te vraća u realnost. Što je najluđe od svega, nisam ja započeo ovu aktuelnu raspravu, nego ti. Kada si počeo da impliciraš da zato što je u Ukrajini pičvajz, da ovde treba da se vraća vojni rok. Da se peglamo s NATO. I to uz vojni rok koji je neodrživ i neisplativ, ali tebe to naravno ne zanima, tebe samo zanima da razbucamo NATO. Što će se naravno desiti kad na vrbi rodi grožđe.