Šta je novo?

Vojska i Namenska industrija Srbije

Da li ste za povratak vojnog roka?

• Da

Glasovi: 119 30,4%
  • Ne

Glasovi: 243 62,1%
  • Ne znam

Glasovi: 29 7,4%

• Ukupno glasača
    391
Gde su oni vojni analitičari, da mi objasne, kako je ovo dozvoljeno, a nije dozvoljeno da se uđe na paradu:
1000007008.png

Gde su oni vojni analitičari, da mi objasne, kako je ovo dozvoljeno, a nije dozvoljeno da se uđe na paradu:
Pogledajte prilog 254710

Uhapšeno 0, procesuirano 0, za bele medvede zakon ne važi osim ako ih štiti. Malo je i glupo da hapse sitne šiptarske kriminalce dok puštaju UČK teroriste koji im upadaju naoružani u Centralnu Srbiju i koji su optuženi za ratne zločine.

Sada će još malo 27. novembar, dan "šiptarske zastave" koju su im darovali Austrougari, opet će kao i svake godine da divljaju po Preševu i Bujanovcu i protivzakonito kače zastavu druge države na javnim institucijama. Hoće li jednom za promenu da ih ispred opštine sačeka kordon policije sa opremom za razbijanje demonstracija i suzavcem? Neee, ima policija preča posla, studenti i "blokaderi" su veća pretnja po bezbednost države Srbije :mad:

Ako se ja dobro sećam, nepomenik je posle masakra u Ribnikaru i Duboni sprovodio neku kampanju "razoružavanja Srbije". Bilo bi jako zanimljivo kada bi javno bili dostupni podaci o količini sakupljenog oružja po opštinama i etničkoj strukturi lica od kojih je oduzeto. Mogao bih da se opkladim da u Preševu, Bujanovcu, Novom Pazaru, Tutinu, Sjenici kao i od migranata širom Srbije nije zaplenjen nijedan jedini komad. U okolini Subotice malo-malo pa zaštekću rafali u Makovoj Šumi gde migranti kampuju, a vidimo šta se dešava i po jugu Centralne Srbije, sada neki portali javljaju da je bilo pucnjave ne samo iz pištolja nego i iz automatskog oružja.

Vrh