Šta je novo?

Vojska i Namenska industrija Srbije

Da li ste za povratak vojnog roka?

• Da

Glasovi: 116 30,1%
  • Ne

Glasovi: 241 62,4%
  • Ne znam

Glasovi: 29 7,5%

• Ukupno glasača
    386
Пола Рафалових постова као да је писао ДЈ Вучићевић лично. Прича о обесмишљавању, а баш овај пост је очигледан пример обесмишљавања. Као дискредитујеш неког зато што има хрватско држављанство и одмах се вуче паралела са мимоходом и Пленковићем. Као разговор са дететом у вртићу.

Sve obesmisljavate glupostima. Kako ti doprinosis temi ovakvim postovima? Jel si ikada nešto napisao o nekom oružju?
Šta može da napiše o oružju neko ko ga je video samo za slici? Lepo je pisati 27.000 postova po forumima iz topline roditeljskog podruma al videćemo kako će da se snađu kad budu služili vojni rok po kasarnama.

Klinac ložana iz roditeljskog podruma dođe na forum o Beogradu i isčuđava se što ljudi ne pišu samo o oružju i ratovanju i što imaju više postova od njega...

A prerašćete i vi klinci kad tad tu fazu loženja na botovanje, srbovanje i ratovanje i onda ćete se čuditi šta ste sve mislili i pisali nekad. I za koga ste bili spremni da poginete ko kerovi. Mada posmatrajući stepen vaše naloženosti i zadrtosti, proći će još mnogo vremena do tad. Ali dobro, bolje ikad nego nikad.

Poslednja izmena:
Пола Рафалових постова као да је писао ДЈ Вучићевић лично. Прича о обесмишљавању, а баш овај пост је очигледан пример обесмишљавања. Као дискредитујеш неког зато што има хрватско држављанство и одмах се вуче паралела са мимоходом и Пленковићем. Као разговор са дететом у вртићу.
Ja sam tebe stavio na ignor i zamolio te da isto uradiš i ti. To sam uradio jer prezirem takav način razmišljanja i nemam nikakvu želju da sa takvim osobama komuniciram pa ni na forumu. I pored toga ti i dalje komentarises moje postove. Beskrajno si nedostojanstven.

Screenshot_20250914-083033_Chrome.jpg

Neko je skoro postavio sliku novog minobacaca za koji sam ja mislio da je kalibra 160mm. Izgleda da se ipak radi o kalibru 203mm.

Da se zapita čovek ima li iko ko misli drugačije od tebe u bilo čemu a da te je dostojan...
Evo ga sad i ovaj. Naravno da ima. Na ignor ste ti i on i jos jedan forumas, znači vi ne spadate u grupu o kojoj govoriš. Sa ostalima od kojih se sa nekima ne slažem kao što vidiš, komuniciram na forumu, znači uvazavam ih.

Koga ti to još uvažavaš osim istomišljenika, usijanih glava, ratnika iz fotelje i kolega ćacija?

Pa ti bi prvi pobio pola Srbije. Iz postova ti se vidi. Samo što se ne šlogiraš od besa.

Koga ti to još uvažavaš osim istomišljenika, usijanih glava, ratnika iz fotelje i kolega ćacija?

Pa ti bi prvi pobio pola Srbije. Iz postova ti se vidi. Samo što se ne šlogiraš od besa.
Penderu, nadji devojku smiri se. Možda nas obradujes i sa prinovom. Zamisli vraćaš se sa služenja vojnog roka a docekujete dete. To je pravo Sretenje.
I teže stvari od onih koje te sada snalaze ti nece biti tako mračne.

Penderu, nadi devojku smiri se. Možda nas obradujes i sa prinovom. Zamisli vraćaš se sa služenja vojnog roka a docekujete dete. To je pravo Sretenje.
I teže stvari od onih koje te sada snalaze ti nece biti tako mračne.
Evo ga, naljutio se ćaci opet. Postavi mu čovek prosto pitanje a on ne sme ni da odgovori, nego odma kreće sa Vučićevskim forama.

Smešan si, paćeniče. Idi onaniši na gume Lazara i diži dnevnicu za danas. Bolje to nego da se šlogiršaš ovde zbog nekih tamo blokadera i izdajnika... Trebaćeš stranci u narednim mesecima, sad im svaki čovek dobro dođe, pa čak i ti takav.

Evo ga, naljutio se ćaci opet. Postavi mu čovek prosto pitanje a on ne sme ni da odgovori, nego odma kreće sa Vučićevskim forama.

Smešan si, paćeniče. Idi onaniši na gume Lazara i diži dnevnicu za danas.
Penderu nevaspitan si. Tvoju ličnost kao da zahvataju ozbiljni patološki procesi. Tako nikada nećeš naći devojku i skapiraces grešku tek na kraju života (za koji želim da ti bude dug), da će država koju pljujes morati da te sahranjuje. Uradi nešto ranije da tako kasno ne shvatiš grešku.

Pravi ćaci buzdovan, samo mu država i stranka u glavi. Čak ne ume ni jedan post sam da smisli nego mora da konsultuje Sektin pamflet da bi ispisao jedan polupismeni post.

Evo ga i ovaj balavi što ne ume ni ime da sastavi jer još nije prošao sva slova azbuke i abecede. 🤣

Pravi ćaci buzdovan, samo mu država i stranka u glavi. Čak ne ume ni jedan post sam da smisli nego mora da konsultuje Sektin pamflet da bi ispisao jedan polupismeni post.
Penderu, mamlazu. Država me itekako zanima, stranka bilo koja me uopšte ne zanima. Znaci opet lupetas. Postove smisljam jer sam se za razliku od tebe školovao na državnom fakultetu i imam dosta iskustva u struci a i u drugim stvarima kojima se bavim i nije mi potrebna bilo čija pomoć.
Ako već ne možeš da nađeš devojku a imaš prilično godina možda da kao i svaki kontraš, potrazis dečka?

Hmmmm, ti drugima deliš savete ali ne pridržavaš se ničega od toga. Busaš se da si pravnik (sa državnog!!!! 🤣 Bre!!! 🤣 ) a pokazuješ nerazumevanje osnovnih koncepata i događaja iz tog polja. Busaš se da si uspešan i zadovoljan čovek a visiš na forumu da bi se svađao sa drugima i drobio o jednoj te istoj istrošenoj temi. Tvrdiš da si u vezi/braku i da imaš porodicu pa drugima to preporučuješ kao neku "terapiju" a opet si lud, besan i poremećen. Pričaš da si van politike, a zvučiš kao tipičan ćaci. Tvrdiš da si učtiv i odmeren a vređaš druge kako stigneš, samo još što ih ne nazoveš ustašama kao tvoj vođa što voli i jedino ume. Pričaš da te ne zanima šta ko ima da kaže, pogotovu tvoji politički neprijatelji i neistomišljenici, a opet se obazireš i pališ na svaki post.

Slabi ti nešto ti tvoji saveti i mantre.

Izjava Mojsilovica od jutros: parada ima poruku za svakog, za prijatelje ponos za neprijatelje bes. Videće se skoro sva sredstva ali ne sve. Srbija će imati čime da se ponosi. Neće se videti nešto iz raketne artiljerije. Srbija može da izvrši vatreni udar na daljinu do 300km. Kriticarima parade u zemlji poručuje da ne manipulišu jer narod voli vojsku i kritičari će se uveriti u snagu vojske što veruje da će im se dopasti. Ne želi da veruje da postoje oni koji ne vole Vojsku jer vojska pripada narodu i nijednoj partiji.
Intenzivne pripreme za služenje vojnog roka, nabavljene uniforme i slična sredstva I uložena značajna sredstva u tu svrhu.
Ovo sam onako pisao kako sam čuo šta priča. Otprilike je to suština.

Дефинитивно се види код људи пад везан за комуникацију и општу аргументизацију.

Све више разговора се своди на речник прилагођен ријалитијима, а не нормалним људима. Вређање на нивоу предшколског (Пендер, подрумаш, нађи девојку). То су класичне фрустрације пренесене из личног живота, комбиноване са недостатком интелигенције и опште информисаности да би се водила разумна расправа.

Аргументе мењају увреде, и тираде научене из председникових егоистичних, и психопатских говоранција којима је грађанство изложено 24/7.

Чак и кад дан победе буде дошао ја ћу и даље бити забринут за овај генерално запуштен народ. Радикалштина се увукла у све поре друштва и борба против тога ће бити можда и најозбиљнија од свих борби испред нас.

Hmmmm, ti drugima deliš savete ali ne pridržavaš se ničega od toga. Busaš se da si pravnik (sa državnog!!!! 🤣 Bre!!! 🤣 ) a pokazuješ nerazumevanje osnovnih koncepata i događaja iz tog polja. Busaš se da si uspešan i zadovoljan čovek a visiš na forumu da bi se svađao sa drugima i drobio o jednoj te istoj istrošenoj temi. Tvrdiš da si u vezi/braku i da imaš porodicu pa drugima to preporučuješ kao neku "terapiju" a opet si lud, besan i poremećen. Pričaš da si van politike, a zvučiš kao tipičan ćaci. Tvrdiš da si učtiv i odmeren a vređaš druge kako stigneš, samo još što ih ne nazoveš ustašama kao tvoj vođa što voli i jedino ume. Pričaš da te ne zanima šta ko ima da kaže, pogotovu tvoji politički neprijatelji i neistomišljenici, a opet se obazireš i pališ na svaki post.

Slabi ti nešto ti tvoji saveti i mantre.
Дефинитивно се види код људи пад везан за комуникацију и општу аргументизацију.

Све више разговора се своди на речник прилагођен ријалитијима, а не нормалним људима. Вређање на нивоу предшколског (Пендер, подрумаш, нађи девојку). То су класичне фрустрације пренесене из личног живота, комбиноване са недостатком интелигенције и опште информисаности да би се водила разумна расправа.

Аргументе мењају увреде, и тираде научене из председникових егоистичних, и психопатских говоранција којима је грађанство изложено 24/7.

Чак и кад дан победе буде дошао ја ћу и даље бити забринут за овај генерално запуштен народ. Радикалштина се увукла у све поре друштва и борба против тога ће бити можда и најозбиљнија од свих борби испред нас.
Vaša omiljena Seve bi vam rekla " ma bižite luđaci". Palite i spremajte se za vojsku.

Очигледно мисли на ПУЛС а поред тога ће се развити коначно и Шумадија односно Јерина 1 и Јерина 2 уз помоћ трансфера технологије. Није споменуо конкретне системе, сем што је истакао да пешадија више није у ТАМу, већ да ће сва бити механизована кроз Лазар и Милош и остала средства.

Poslednja izmena:
"Чак и кад дан победе буде дошао ја ћу и даље бити забринут за овај генерално запуштен народ. Радикалштина се увукла у све поре друштва и борба против тога ће бити можда и најозбиљнија од свих борби испред нас".

Da Pedja_Nbg borba protiv liberalnih nacista će očigledno biti ozbiljna i koliko vidim surova. Vidimo i po svetu sta radi ta bag**.

Очигледно мисли на ПУЛС а поред тога ће се развити коначно и Шумадија односно Јерина 1 и Јерина 2 уз помоћ трансфера технологије. Није споменуо конкретне системе, сем што је истакао да пешадија више није у ТАМу, већ да ће сва бити механизована кроз Лазар и Милош и остала средства.
Pretpostavljam da misli na PULS. Ne znam koji je domet UAE dronova? I oni imaju veliki domet, nisam proveravao koliki.

Vrh