Evo ja bih kao čovek od svojih 50 godina, ekonomista, učesnik rata na Kosovu 1000-te, tehnički potkovan da prodiskutujem sa Vama o stanju u državi, obzirom da su mladi zaboravili kako je bilo pre ovog koji je trenutno na vlasti. Recimo zaboravili ste, tj ne znate da je minimalac 2012 bio 16.800 din, a da je evro bio isti, sad je 59.000. BDP Srbije je bio manji od 40 milijardi e, sad je oko 92. Udeo spoljnog duga u odnosu na BDP je 2012 bio 72%, sad je oko 47%. Kreditni rejting Srbije je bio C- sad je B++. Naravno da korupcija postoji, i toga ima u svakoj državi na svetu, a bila je i pre ovoga, ali sad se bolje živi. 600 km autoputeva je izgradjeno, 200 bolnica napravljeno, 22 milijarde evra u vojsku uloženo, a sve to sa smanjenjem duga i povežanjem zlatnih rezervi. Prema MMF, današnja Srbija stoji bolje nego SR Srbija 1975 npr ili 1987-me, ma koliko Vama to delovalo neverovatno. Vojska nije imala ni za plate, niti za uniforme, a kamoli za nova sredstva, i zato je meni posebno drago da vidim kako se sredstva nabavljaju. I nikad nisam glasao za ovoga, i niti ću, ali činjenice su činjenice.