Šta je novo?

Vojska i Namenska industrija Srbije

Da li ste za povratak vojnog roka?

• Da

Glasovi: 111 30,2%
  • Ne

Glasovi: 228 62,1%
  • Ne znam

Glasovi: 28 7,6%

• Ukupno glasača
    367
Ne zna se još šta će biti sa bazama, vrlo moguće da će ostati. Ono što me najviše zanima je šta će biti sa daljim ratom protiv Izraela, nerealno mi je da će se zaustaviti. Hezbolah ima već dosta raketa bez obzira što će se preseći snabdevanje iz Irana. Možda čekaju da Tramp dođe prvo pa da uzvrate jer ove budale umalo nisu izazvale nuklearni rat. Upozorenje Orešnikom je shvaćeno ozbiljno i više nema napada raketama dugog dometa na
Ne verujem da će prestati sukobi u Siriji. Kad zlotvori negde zakuvaju to traje skoro do istrebljenja. Mislim da će na Bliskom istoku situacija još da se komplikuje.

Ne verujem u to. To su hrvati preneli vest pre ko zna koliko godina ali se pojavljivao redovno i ratuje čovek toliko godina posle te vesti. Asad ga je sklonio jer ga narod i vojska poštuju. Mada nema čarobnog štapića kad se pogleda trenutna karta Sirije.

Axios: Israeli security sources report that their intelligence suggests Assad remains in Damascus.

Pa cekaj, slike su prave, za kojeg mislis da nije Suheil?
Moguće je da mu lice stradalo...

Govorimo o slikama osobe koju nikad nismo videli. Ako postoji zavera o kojoj govoriš, ovaj desno je trenutno komandant 25. divizije i traženo je njegovo učešće.

Pa pojma nemam da li postoji zavera, ali secam da su slike bile kao ovaj levo do neke 2015.
Sad, moguće i da su slike u javnosti bile pogrešne, ko će ga znati.

Ne zna se još šta će biti sa bazama, vrlo moguće da će ostati. Ono što me najviše zanima je šta će biti sa daljim ratom protiv Izraela, nerealno mi je da će se zaustaviti. Hezbolah ima već dosta raketa bez obzira što će se preseći snabdevanje iz Irana. Možda čekaju da Tramp dođe prvo pa da uzvrate jer ove budale umalo nisu izazvale nuklearni rat. Upozorenje Orešnikom je shvaćeno ozbiljno i više nema napada raketama dugog dometa na Rusiju.

Mislim da se Izrael sada malo primirio dok se ne uspostavi nova administracija u SAD. Novi državni sekretar Marco Rubio je izrazito pro-Izraelski orijentisan i pod novom administracijom ništa neće kočiti Izrael da završi operacije u Gazi, Libanu, a verovatno i u Iranu što je i osnova bezbednosnih i egzistencijalnih pretnji po Izrael.

Izrael u Iranu nema potencijal da završi nesto značajno bez amera ili eventualno ako upotrebi nuklearno oružje. Ni Gazu ne može ovoliko dugo da završi a dozvoljeno mu je da ratuje bez ikakvih pravila uz besomučno ubijanje civila.

Hahaha
Ali Lavrov juce "ovi teroristi" do danas "legitimna opozicija" ... diplomatija par ekselans, jos jedan moskaljski saveznik pusten niz vodu.
Pakujte kofere pa sta stane u brodove i ako stigne do Murmanska stigne

Hahaha
Ali Lavrov juce "ovi teroristi" do danas "legitimna opozicija" ... diplomatija par ekselans, jos jedan moskaljski saveznik pusten niz vodu.
Zamena teza, Lavrov je pričao da treba napraviti razliku između opozicije i terorista.

Hahaha
Nije bilo takvih komentara kad su amerikenjci ostavili svoje saveznike u Avganistanu. Da bi te neko branio moraš i sam da budeš spreman da se braniš.
Videcemo "objektivne" komentare kad ostave Ukrajinu.

Moskalji takve stvari ne rade, na amere smo navikli zar ne? Ipak su nasa braca primer morala i pravedne borbe uz sravnjivanje gradova i genocid, mrtva trka sa imperijalnim uzorima sa zapada.

Najveci teroristi tamo uveliko beze glavom bez obzira, samo da li ce im sve stati na brod pitanje je
Ode i Damask...

Iran će jako teško moći da nastavi da snabdeva oružjem Hezbolah i destabilizuje Liban. Verovatno je da će tokom sledeće godina slediti dalja demontaža Hezbolaha iz Libana.
Informacije su da je ruska vojna baza Tartus već u potpunosti napuštena, a evakuiše se i vazdušna baza Hmejmim.

Loša godina za rusko-iransko savezništvo...

Moskalji takve stvari ne rade, na amere smo navikli zar ne? Ipak su nasa braca primer morala i pravedne borbe uz sravnjivanje gradova i genocid, mrtva trka sa imperijalnim uzorima sa zapada.

Najveci teroristi tamo uveliko beze glavom bez obzira, samo da li ce im sve stati na brod pitanje je
Ode i Damask...
Ne znam zašto se na forumu bavite zamenom teza. Nema tu morala, imperije znaju samo za interes. Ali mi nije jasna tolika ostrascenost u pozitivnom smislu kada je rec o amerima ( jel Stokholmski sindrom u pitanju?) I u negativnom smislu kada su rusi u pitanju?

Ovo što se desilo rusima i Asadu u Siriji su rusi planirali za Ukrajinu.

Arapi svaki put kad dobiju neku bitku:
Tzk7GG.gif

Mogu oni iz pećine, ali ne može pećina iz njih.

Vrh