Šta je novo?

Vojska i Namenska industrija Srbije

Da li ste za povratak vojnog roka?

• Da

Glasovi: 111 30,3%
  • Ne

Glasovi: 227 62,0%
  • Ne znam

Glasovi: 28 7,7%

• Ukupno glasača
    366
LOL, da li si ti dečko realan? Pa, zbog tog zločinca se sve ovo i desilo.
Milošević je vansudski ubijen u Hagu, nije osuđen ni za šta, niti je u optužnici imao bilo šta pre početka NATO agresije, uključujući i Račak koji im je poslužio kao neposredni povod. Da, mogao je prihvatiti Sporazum iz Rambujea, tj. secesiju KiM bez agresije, onda bi na red došli jug Centralne Srbije, Crna Gora, ukidanje Republike Srpske, Raška, Vojvodina, i tako dok se kao Jermeni ne svedemo na 3 miliona ljudi sabijenih u geto od 30.000 km kvadratnih. To je krajnji ishod prihvatanja svih ultimatuma sa zapada, Milošević je njima posle Dejtona i nudio da SRJ odmah uđe i u NATO i u EU ako je to cena da nas ubuduće ostave na miru, funjare su to odbile i napale nas ponovo već 1998/99. a sa istom politikom su nastavili i posle "demokratskih promena" 5. oktobra 2000. do danas. To je dokaz da sa njima nema trajnog mira i dogovora, ne zato što mi nećemo, nego zato što oni svaki postignuti sporazum koliko god bio nepovoljan za nas vide samo kao odskočnu dasku za dalje pritiske i ultimatume koje nam ispostavljaju.

Da li je Milošević mogao odlučnije da brani i ostatak KiM je drugo pitanje, činjenica je da su četiri opštine severa sa 99% Srba ostale pod faktičkim suverenitetom Republike Srbije za vreme njega, Đinđića, Živkovića, Koštunice, Tadića, sve dok nepomenik nije obećao u američkoj ambasadi da će biti "kooperativniji" od svih njih. Isto kao što Ukrajina i dalje kontroliše delove Hersonske, Zaporoške i Donjecke Oblasti, s tom razlikom što njihova etnička struktura Ukrajincima definitivno ne ide u prilog. I što sa devedesetopostotnom sigurnošću tvrdim da ovde ne bi bilo novih sankcija a još manje agresije ili rata da je nepomenik 2013. odbio da prihvati Briselsku Veleizdaju, a kasnije i Vašingtonsku Veleizdaju i Šolc-Makronov Ultimatum, ili da ju je čak i potpisao da dobije na vremenu a onda izvrdao tj. da je nije primenio, otprilike kao šiptarska strana sa onom njihovom "ZSO" prevarom. Ali odavno bi procureo i snimak iz Doljevca, i Afera Helikopter, i ko je rušio u Savamali, i ko je smaknuo Cvijana i Ivanovića, i ko zaista gradi u Beogradu na Vodi, i kome pripadaju pseudonimi sa Skaj Aplikacije, zapad bi to otkrio da nepomenik nije ispunio to što im je obećao, tada bi bio upamćen kao državnik a ne kvisling, lopuža i veleizdajnik čije puno ime je odvratno i izgovoriti.

Nemoj iz cele priče o KiM da izdvajas žute. Tacno je da se sever držao u njihovo vreme još uvek ali činjenica da su uništili vojsku i rasprodali privredu ukazuje da su uništili bezbednosne strukture u Srbiji. Živković nije dao saglasnost(tada je još uvek formalno tražena od nas) da ruski kontigent ostane na aerodromu Slatina i oni su se povukli.
Najzad, Milošević nije bio spreman da vodi rat viseg intenziteta i zato smo potpisali sporazum u Kumanovu. Svi ostali posle njega nisu bili nizašta spremni ( ni on nje bio vladar kako bi Ćorovic rekao "vise vrednosti") tako da smo došli u ovu situaciju kada spadamo u narod kom drugi otimaju teritoriju. Nadajmo se da će proraditi instinkt za samoodrzanjem.

A kad proradi instikt za samoodržanjem onda ćemo da uradimo šta...? I ko, pošto su žuti sve uništili, Milošević nije hteo ili smeo, verovatno ovi graditelji što sve pobiše što psihički što bukvalno. Baš me zanima kad će proraditi taj instikt.

Sam izvodis zaključke bez podataka pa su naravno pogrešni pri čemu si se ti vec opredelio. Kad ce proraditi instinkt za samoodrzanjem ja to ne znam ali to ćemo znati kad ne bude ni ovih ni žutih. To će verovatno biti trenutak kad svi shvatimo da je zločin prema ovom narodu, uništavanje vojske, školstva, privatizacija....i na kraju izdaja KiM.

Vrh