@Perkan
Нисам ти ја ништа тражио то си написао пре два сата.
Човек је реалиста и свестан је чињенице да је учешће Америке и запада у овом сукобу огромна. То је неоспорна чињеница. Мени Руси уопште нису мрски, не знам одакле извлачиш тај баналан закључак? Шта више Руси су ми драг народ и у доброј мери наша судбина као Срба зависи од јачине Русије као државе. Посебно са оваквом политичком елитом и народом који је настројен како јесте.
Начин дискусије у којој се искључује реалност и у којој се сопствене жеље представљају као једина могућа теза је баш оно што Пирс Морган ради у својим емисијама. То је баш оно што је Пирс Морган радио у овој сјајној емисији коју си поставио и у којој га је саговорник буквално сваки пут поклопио реалношћу.
Твоје тезе су следеће:
- Русија сигурно неће бацити нуклеарну бомбу и да то једино може бити фалсе флаг операција од НАТО пакта,
- Вежбе које спроводи Русија се спроводе само за злу не требало и као порука западу
- Реална могућност руских удара на британске базе ван Украјине
- Последица руских претњи нуклеарним нападом су долазак француског амбасадора на устоличење Путина
- Последица руских претњи нуклеарним нападом је објава Гардијана о кримском мосту,
Врло вероватне тезе које си имао раније али ме мрзи да тражим су:
- Гомилање руских трупа на граници са Украјином је само вежба
- Американци кад праве вежбу на руској граници онда је то лоше а Руси не могу ни у својој држави без да се диже дрека и бука
- Русија сигурно неће напасти Украјину то су америчке маштарије којима хоће да заваде братски народ Украјине и Русије
- Ако Русија и нападне Украјину тај рат ће трајати 3 - 4 дана јер руско оружије и војска су супериорни.
Дакле, ти јеси Пирс Морган и јеси ној који забија главу у песак својих уверења и веровања. То нема никакве везе са мном. Као и сви твоји истомишљеници си просто јако лош саговорник, али свестан сам да вас је много и да сте просто велика сила. Илити што би рекао Хомер Симпсон никад не потцењуј снагу глупих људи у великим бројевима.