Procitao sam ovu temu detaljno satima i mogu da kazem da sam zgranut. Nikada mi nece biti jasno otkud prosecnom Srbinu tako velika iracionalnost? Mozda smo zaista narod koji je jednostavno glup??? Postoje brojna istrazivanja gde su Srbi u donjoj polovini Evrope po prosecnom IQ. Ja drugo objasnjenje nemam. To je udruzeno sa losim obrazovanjem i napravilo se vrzino kolo. Ni pored svega sto nam se desilo u prethodnih 30 godina, nista nismo naucili, ocigledno smo sve gluplji i gluplji. U nekom postu je jedan forumas u odgovoru napisao drugom "naveo si 30 stvari i svih 30 su pogresne". To je stvarno fascinantno kako neko uspe da napise post i da zaista od 30 stvari koje je naveo svih 30 budu potpuna nebuloza. Za to treba talenat. Kako neko uopste moze i da pretpostavi da Srbija npr u trenutnim gepolitickim okolnostima okruzena sa NATO paktom moze da pobedi taj NATO pakt.
Sta jednoj osobi treba da se desi u mozgu da stigne do toga da to pomisli? Ili da bi nas u slucaju napada na Kosovo Albanci docekali cvecem? Ili da bi lako pokorili milion ipo Albanaca? Pa da resimo da ih pobijemo ne bi mogli tako lako, a kamo li da ih drzimo na silu na nama. Ili da ne pricam gomilu nebuloza i vlaznih snova u vezi Rusije. To je tek porazavajuca prica da jedna uzasna diktatorska drzava koja je pobila desetine miliona svog stanovnistva nekome moze da bude uzor za bilo sta normalno i da prizeljkuje njihove tenkove na nasim ulicama.
Mogu samo da zakljucim
1. Dobro mi i ovo od drzave imamo
2. Ako nastave da nas brane nedavaci opsteg rusofilskog opredeljenja budite sigurni da ni Kragujevac vise nece biti Srbija.
Tuzno i zalosno.