Najbolji način da se Srbija trajno održi pod ruskim uticajem jeste da Amerika nastavi sa antisrpskom politikom koju besomučno vodi već više od 30 godina, bez obzira da li je ovde na vlasti Sloba, Koštunica, Đinđić, Tadić ili sotona. Da su to radili bilo kojoj zemlji na ovom svetu, većina stanovnika bi bila protiv nje i podržavala bi čak i marsovce ako su protiv Amerike. Samo Koker Španijeli ližu čizmu koja ih šutira, a mi to još uvek nismo, iako smo se za ovih 12 godina sotonine vladavine moralno iskvarili više nego za svih 5 vekova turske i 5 decenija Brozove strahovlade.
Da su mogli da ih prime u NATO, odavno bi već to uradili. Nema načina da tzv. "kosova" pristupi NATO-u dok ih 4 države članice na priznaju, a sotona je prihvatio Šolc Makronov Plan upravo da bi naterao Španiju, Slovačku, Rumuniju i Grčku da promene svoj stav o kosovskoj secesiji, čime bi dobili zeleno svetlo za NATO, što bi onda zacementiralo okupaciju te teritorije možda i za sledećih 100 godina.
"Iracionalnih razloga"? Ovo sve što si nabrojao da nam rade su iracionalni razlozi? Iracionalni mazohizam za bilo koji narod na svetu bi bio da podržava siledžiju koji prema njemu vodi takvu politiku. Njihov cilj je da Srbija bude rasparčana, da Republika Srpska nestane, da Srbi u Crnoj Gori nestanu, i da se posle toga svi lepo uhvatimo za ruke i uđemo u NATO, svi zajedno, unitarna Republika BiH, Republika Kosova, Republika Sandžak, Republika Preševska Dolina, Republika Vojvodina i Republika Srbija manja od Beogradskog Pašaluka. Dakle, američka politika prema nama nije čak ni ona mafijaška "ako niste sa nama, mi smo protiv vas", nego "mi smo protiv vas, bili vi sa nama ili ne". Mi smo za njih remetilački faktor zato što ovde postojimo i zato što smo kulturno i civilizacijski bliski Rusiji, a ne zato što vlast navodno vodi "prorusku" politiku, što mislim da je već svima jasno da nema veze sa životom. Nisu im remetilački faktor Šiptari koji kidišu na apsolutno sve okolne države i narode, pa čak i one koji su deo NATO pakta poput Crne Gore, S. Makedonije i Grčke.
Njihovi šizofreni spotovi "Vi ste svet" i propaganda njihovih "nezavisnih medija" tako neodoljivo potsećaju na ovaj japanski propagandni plakat iz "Carevine Mandžurije", kvislinške nepriznate kvazidržave koju su stvorili na okupiranom severu Kine 1930-tih, vide se kineska, japanska i "mandžurska" zastava. Za vaše dobro smo vam okupirali i razbili državu, poklali 100.000 civila u Nankingu, poubijali još ko zna koliko miliona biološkim oružjem, ali da se svi mi u tim granicama izgrlimo i gradimo Istočnoazijsku Zonu Prosperiteta, japanski novi poredak sa najvećom državom i narodom u toj regiji koji su satrveni i poniženi, NATO to isto nudi Srbiji danas: