dodaj Finsku i Švedsku. NIje ni UK naivna, nemaju kopnenu ali imaju dobro vazduhoplostvo i kreću da učažu malo više u mornaricu koju su zapostavili, naručeno dsta fregata i mislim jedan novi razarač, Ne znaju šta da rade sa nuklearnim podmornicama, trebaju im ali su im preskupi. Dogovor sa USA i Australijom nikome nije jasan, rpeviše para a ne zna se tačno šta se dobija.После Русије, Украјине, Грчке и Турске нема озбиљне војске у Европи, све остало је боранија и то је комплимент. Једино Пољска покушава да се наметне и улаже труд. Пре неки дан читам да су договорили још 2 милијарде долара кредита од Американаца за војну опрему и обуку. Шта ће све да купе тренутно није познато.
Nećemo mi biti ,,deponija'' starog naoružanja,ta čast je pripala Ukrajini.To je sve krpačina. Plus da mi budemo deponija ruskog otpada u Evropi koji svi ostali izbacuju iz upotrebe? Mađarska, Kipar...
Stilt smederevska palanka. Ovo je konkretno PP za tenkove nosivosti 50 tona, za sada uparena sa ovim Fapom 3040 za prikaze.Ko pravi ove poluprikolice ?
Ti se stvarno raduješ propasti ove zemlje,zar ne?SAD traže od Srbije da povuče trupe sa granice sa Kosovom
Koordinator za strateške komunikacije u Savetu za nacionalnu bezbednost Sjedinjenih Američkih Država (SAD) <strong>Džon Kirbi izrazio je zabrinutost Vašingtona zbog, kako je rekao, "velikog razmeštanja" srpskih trupa duž granice sa Kosovom.</strong>www.blic.rs
Kako je krenulo biće opet Kopnena zona bezbednosti oko Kosova...na šta smo spali.
Ako je Lynx u praksi isti kao i Leopar,Čelendžer i ostala nahvaljena tehnika,onda je bolje kupovati rusku opremu,čak i polovnu,da se uštedi.Ehh, oni nove Lynx-ove a nama da uvale ove ruske kante?
Čemu se radujem? Tu Kopnenu zonu jedva smo (pokojni Djindjić) nekako uspeli da ukinemo 2001., zbog ovog sr*nja koje su napravili ako je opet uvedu neće je više ukinuti. Ko će za to da odgovara?Ti se stvarno raduješ propasti ove zemlje,zar ne?
Енглези и Америможе бити и намештаљка Куртија а ова екипа жртвована ради пропаганде
Ok, to sam zaboravio. Znači formalno mogu samo da nam kažu da napustimo KZB? Osim "lako naoružane policije" ili tako nešto.КЗБ није укинута, већ нам је дозвољен улазак.
Колико знам не, пошто смо потписали уговоре о уласку у КЗБ. Има само ограничење калибра на 100мм.Ok, to sam zaboravio. Znači formalno mogu samo da nam kažu da napustimo KZB? Osim "lako naoružane policije" ili tako nešto.
KZB je valjda (bila) 5 km a vazdušna 10 km?