Прле
Expert
- Učlanjen(a)
- 29.11.2018.
- Pohvaljen
- 9.067
То се зове пробка, људи се враћају са посла
Nisu diverzanti, već je bataljon uz podršku tenkova i oklopnih vozila upao u pogranično selo u Beogrodskoj oblasti, a ne u sam grad. Na "Telegramu" pratim ovaj ruski kanal koji ima tačne informacije i objektivno izveštavanje sa redovnim ažuriranjem stanja na terenu.Зашто пишу диверзантска група под наводницима?
. . скретања пажње са губитка Бахмута.
NIsam natovac, niti se hvalim, nit me je briga, nije moj rat, nije u mojoj zemlji, a ni grad kao grad nije bitan, sticajem okolnosti postao je u jedonom trenutku centralno mesto sukoba zbog neke šire slike na ratištu... biće tu još mnogo pokolja, neko se raduje, neko ne...Nego Natovci
Gde ste da pohvalite
Nakon duzih borbi Ruske OS oslobodile od Nato-nacistickih snaga Artjomovsk ( Bahmut )
Бахмут Наш
Prijatelju, da li je tebi dobro? I ti si izgleda ubeđen da igraš Kanter?Nego Natovci
Gde ste da pohvalite
Nakon duzih borbi Ruske OS oslobodile od Nato-nacistickih snaga Artjomovsk ( Bahmut )
Бахмут Наш
O da, otišla bleda Donfridova, O'Brajen će biti novi podsekretar za Evroaziju, inače je do sada bio šef odeljenja za sankcije u State Department-u. Taj će ovde da čupa uši. Izgleda i Eskobar odlazi do kraja godine, nije se baš pokazao. Elem, AV zna šta mu sledi, svima jasno nakon one pokazne vežbe u Senatu pre neki dan.Opa stiže nam u region Džejms O'Brajan, kao novi pomoćnik državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja.
"To što je nuđeno u Rambujeu Srbija nikad više ne može da dobije", "Izdajniče, smenjen si", "Milane, ne sme da bude zeleno, mora da bude plavo": Kosovo i Metohija - šta je bilo, šta će biti... - Nedeljnik
U narednih godinu dana, sva je prilika, pitanje Kosova će možda biti razmršeno. Evropska unija planira da, pod nemačkim predsedavanjem, do kraja godine pokuša da obezbedi "sveobuhvatni sporazum", dok Amerikanci, posebno ako predsednik Donald Tramp osvoji novi mandat, planiraju ozbiljna ulaganja...www.nedeljnik.rs
Naravno da mi je dobro ( zato sam i pohvalio oslobadjanje grada )Prijatelju, da li je tebi dobro? I ti si izgleda ubeđen da igraš Kanter?
U ratu je poginulo stotine hiljada ljudi a milioni su raseljeni i ostali bez ičega a ti se ovde prepucavaš sa nekim Natovcima?!?
Kakav Bahmut, čiji naš? Da li si ti svestan šta pišeš i čemu se raduješ?
U Rusiji ima jedna poslovica za takveOpet neki "podsekretar" ili "pomoćnik" iz Amerike koji je kao opasan. Proći će kao i predhodni, tj. mnogo priče a malo dela. Koji je ovo po redu za prošlih 10god ?
Ma da iJopetOpet neki "podsekretar" ili "pomoćnik" iz Amerike koji je kao opasan. Proći će kao i predhodni, tj. mnogo priče a malo dela. Koji je ovo po redu za prošlih 10god ?
Sve ok, ti si admin, tvoja je odluka i to treba poštovati.Igore, je li moguće otvoriti novu temu o Ukrajini?