Ja ću da nastavim da se zalažem za to da Srbija bude što je moguće bliža EU, jer znam da mi oni kroje sudbinu i da sam u njihovoj šaci.
Ali neću im zaboraviti ovo što su nam uradili, pritom misleći uglavnom na ova dva pomenuta skota.
Da neko bude toliko licemeran i pokvaren da priča o nekom ekskluzivitetu svog kluba, i o primanju samo normalnih i stabilnih nacija, dok s druge strane u milionskim brojkama prima horde divljačina i zlonamernih fanatika-osvajača iz svetskih vuko'bina, koji više i ne kriju da idu tamo da mu zemlju pretvore u islamske džamahirije... to je stvarno neverovatno.
Neću im nikad zaboraviti to. Ni to, ni ovo što nas drže u večitom statusu kvo, dok nas svakih par godina nalože da ''samo još malo i primiće nas za stalno''.
Skotovi licemerni. Savršeno razumem ljude koji ih preziru i ne žele ništa da imaju sa njima. Ja želim samo zato što ih smatram najboljom opcijom od svih blokova i što su nam oni najveći faktori i de facto gospodari sudbine. Ali lično ih sve manje volim a sve im više zameram. Bar ovim licemernim skotovima iz najvažnijih i najuticajnih članica.
A i ovo što su uradili sa Ukrajinom je isto za osudu, jer su skotovi licemerni 30 godina obećavali kako se neće širiti ni metar ka istoku, i više od 13 puta su prekršili to obećanje. I onda kada su pokušali da prekrše i 14. put pokušali to pa naišli na reakciju, ceo svet su okrenuli protiv svog rivala koji se tome usprotivio, kao da je on taj koji se prikrao do Berlina i Pariza, a ne obrnuto. I čuveni stav i politika da je svačija državnost i teritorija diskutabilna osim njihovih - Nemačkih, Francuskih, Britanskih...
Đubrad licemerna. Ne zaboravljam im ništa. Povlađujem im i držaću se njih jer nemamo drugog izbora. Ali ništa im ne zaboravljam, i ne gajim nikakve iluzije da su išta bolji od njihovih rivala iz Moskve, Rijada ili Pekinga.