Šta je novo?

Vojska i Namenska industrija Srbije

Da li ste za povratak vojnog roka?

• Da

Glasovi: 111 30,3%
  • Ne

Glasovi: 227 62,0%
  • Ne znam

Glasovi: 28 7,7%

• Ukupno glasača
    366
Šta je problem? Šta je Perkan loše napisao? Činjenica je da zapad prevazilazi sve granice ludila... Amerika će izabrati profit pre nego što će izabrati da zarati sa Rusijom zbog ,,odbrane'' bilo koje druge zemlje osim eventualno Britanije,ili će se ponašati kao ratni profiteri nadajući se da će Rusija propasti,a nakon što se uvere da se to neće desiti,onda će provocirati Rusiju dok god se EU vazali ne uključe u rat,nakon koga će opet iskoristiti priliku da se obogate kao što su već učinili maršalovim planom.

Zašto?
Jer nema racionalnih argumenata.

Pazi, Bender ovde kaže "prerastite bombardovanje". Ili nešto slično tome.
Eeeej.... ko bre da preraste?
Neću da prevaziđem!
Niti ću da zaboravim.

To zlo koje je napalo nas zakuvalo je ovo u Ukrajini
Isti odvratni pipci potpisuju reke krvi svuda okolo.

Niko ne može racionalnim razlozima da brani skriveni ili otvoreni afinitet prema NATO ili narativu Zapada u ovoj krizi.
Pogotovo ne ovde, kod nas, koji smo osetili na svojoj koži te blagodeti zapadne civilizacije.
Onda mora da se napada čovek, a ne argument.
Mora čovek da se stavi u kontekst pinka, happy-ja, krezubosti, zatucanosti itd... jer im ništa drugo ne preostaje.

Pa, furaju se istim CINJENICAMA i ekspertizom jelte...
U sustini, Ukrajina je napala samu sebe a Rusija je primorana i nije imala nikakvog izbora pa je morala da reaguje

Jaoooo Lazanski, sta si propustio. Jel moralo bas toliko alkohola i misica
Evo ga... javi se jedan od njih... gledaj argumenata... da te Bog dragi sačuva!

The Runciman Report to the British government stated this on Czechoslovakia's policy towards the German minority during the preceding decades:

Czech officials and Czech police, speaking little or no German, were appointed in large numbers to purely German districts; Czech agricultural colonists were encouraged to settle on land confiscated under the Land Reform in the middle of German populations; for the children of these Czech invaders Czech schools were built on a large scale; there is a very general belief that Czech firms were favoured as against German firms in the allocation of State contracts and that the State provided work and relief for Czechs more readily than for Germans. I believe these complaints to be in the main justified. Even as late as the time of my Mission, I could find no readiness on the part of the Czechoslovak Government to remedy them on anything like an adequate scale... the feeling among the Sudeten Germans until about three or four years ago was one of hopelessness. But the rise of Nazi Germany gave them new hope. I regard their turning for help towards their kinsmen and their eventual desire to join the Reich as a natural development in the circumstances.
(1938.)

Ђубрад Чехословачка, шта су радили јадним људима. Па они Пољаци. А тек злочин над фолксдојчерима у Панчеву из 1941, ц-ц-ц-ц-ц... Понижавају такав народ деценијама, узимају им земљу, колоније, оснивају Мале Антанте око њихових природних граница, провоцирају... морали су да нешто учине, мице мале.

Poslednja izmena:

😁

NATO Vojska Srbije, imaće vežbe sa onima što su ih trebili 99e 🤡 Ide na moju tezu, da samo zakon o slobodnom naoružavanju Srba jedino rešenje.

Znajući naš narod,to oružje bi isti isključivo koristio za narodnu odbranu,nikako za komšijske i kafanske svađe,pa nismo mi takvi.

NATO Vojska Srbije, imaće vežbe sa onima što su ih trebili 99e 🤡 Ide na moju tezu, da samo zakon o slobodnom naoružavanju Srba jedino rešenje.
Лазаров син био турски вазал и добио за њих одсудну битку...

(То се, у свету одраслих, зове државна политика.)

Zašto se svakoga ko je protiv aktivnosti NATO pakta odmah identifikuje sa hepijem i pinkom?
I odma brisu komentari, eno onaj gore me nazvao za anti nato stav botom iz kremlja i td koje kolicine neistine koje je osuo po meni i nista... Njegovo se ostavi, a moje gde mu odgovorim istom merom se brise. Ovo jos nigde nisam video

I odma brisu komentari, eno onaj gore me nazvao za anti nato stav botom iz kremlja i td koje kolicine neistine koje je osuo po meni i nista... Njegovo se ostavi, a moje gde mu odgovorim istom merom se brise. Ovo jos nigde nisam video
To je zato što je zapadnjački način vređanja ,,kulturan'' i integrisan u evropski sistem vrednosti,a svako ko im protivreči,i to argumentovano,jeste malograđanin koji ,,se loži na happy,informer'' i čiji nivo kulture odgovara zapuštenom istočnom beskućniku divljaku koji nema šta da jede i da obuče u Rusiji koja je pred kolapsom.

Uvek me je interesovalo, vi koji podržavate napad na Ukrajinu. Kako to da uvek sve verujete kako je tamo neko podmetnuo bombu gadjao civile, a ne verujete kada neko drugi pokaže kako to isto i rusi rade?
Ja sam živeo u okupiranom gradu od strane Z vojske i čečena. Komšinica je ostala pod okupacijom imala je šta da kaže- Ali zato uvek spominjete neku 2014, neku decu, a ne vidite da to se ništa ne bi desilo da oni nisu to napravili na istoku... Ukrajina je ukrajina i granice se znajuj. Neko ko ti udje u državu, država ima pravo da se brani, zar ne? Ajde šta, ako madjari nam okupiraju vojvodinu jel ćemo ih pustiti, ili ćemo braniti?

Пустити, бар север Бачке, ако ништа; па то је увек било мађарско.

(С људима који не виде разлику између тињајућег конфликта до фебруара 2022. и овога после, не треба полемисати.)

To je zato što je zapadnjački način vređanja ,,kulturan'' i integrisan u evropski sistem vrednosti,a svako ko im protivreči,i to argumentovano,jeste malograđanin koji ,,se loži na happy,informer'' i čiji nivo kulture odgovara zapuštenom istočnom beskućniku divljaku koji nema šta da jede i da obuče u Rusiji koja je pred kolapsom.
Bas tako, ako kazes nesto za 1999, 1944 ili bilo koju cinjenicu gde nas je zapad unistavao odma si Ruski spijun, a nase Srpske zrtve moramo hitno zaboraviti.. Kad pomenes da smo crvena zona po malignim obolenjima posle 1999 i da treba objaviti pandemiju odma dobijes " uslovni ban " gde ti se obrisu komentari... Ali zato ovi sto su nato orjentisani imaju svu sirinu komentarisanja ( rade grupno ) sto jako deluje na NVO i to je kao okej...

Uvek me je interesovalo, vi koji podržavate napad na Ukrajinu. Kako to da uvek sve verujete kako je tamo neko podmetnuo bombu gadjao civile, a ne verujete kada neko drugi pokaže kako to isto i rusi rade?
Ja sam živeo u okupiranom gradu od strane Z vojske i čečena. Komšinica je ostala pod okupacijom imala je šta da kaže- Ali zato uvek spominjete neku 2014, neku decu, a ne vidite da to se ništa ne bi desilo da oni nisu to napravili na istoku... Ukrajina je ukrajina i granice se znajuj. Neko ko ti udje u državu, država ima pravo da se brani, zar ne? Ajde šta, ako madjari nam okupiraju vojvodinu jel ćemo ih pustiti, ili ćemo braniti?
Зашто бих веровао у нешто шта причају исти они који су на исти начин причали о Рачку и сл. ? Шта више,људи у Бучи леже на улици само када је ту камера,али ето,заборавили су да ретровизор служи да се виде дешавања иза возило. Није да неко спомиње ,,неку'' 2014.,већ је то година када је дошло до државног удара,тј. до насилне смене легитимно и легално изабране власти,уз помоћ људи који не скривају симпатије према нацизму и екстремизму. Ако неко може да свргне власт у Кијеву,зашто онда неко други не би могао да се побуни против узурпатора? Нису убијена ,,нека'' деца,и нису живи спаљени ,,неки'' људи,већ сви они имају и своје име и презиме и своје ближње и своје право на живот као и та твоја комшиница и сви они људи поред чијих кућа су били стационирани украјински топови и оклопна возила. Украјина након те ,,неке'' 2014. више није та Украјина која је била до сада,није суверена држава. Да би била суверена,мора имати своју територију(нема) и суверену легално изабрану власт која одлуке доноси самостално,што такође Кијевски режим није. Мађари немају нити један разлог да окупирају Војводину,осим оног који би могао бити експанзионистички,јер држава Србија даје Мађарима и националним мањинама и верским заједницама апсолутне слободе,за разлику од те јадне,ни криве ни дужне Украјине.

Poslednja izmena:
Неки су имали 8 година и много,много сати да се дозову памети па нису. Надам се да ти извор нису они који кажу да Руси као оружје употребљавају лопате...

Ма какви, жртве су сведене на минимум. Има мало колатералне штете - то су ти који су имали осам година да не гласају за погрешне и понека локална Милица Ракић - али ништа страшно, гине се као и пре.

Људи, је л` ви контате да сте једноставно - зли?

Зар је ико у овој дискусији заговарао убијање? И ја бих у одсуству разума могао да кажем да сте зли ви који подржавате оне који се поносе нацистичким колабораторима,екстремизмом и који су уз то све подржани од људи који заговарају што дужи рат,а да ни једном нису изашли са планом за постизање мира

Подржаваоци руске агресије подржавају убијање као метод.
И то - масовно убијање, јер рат је то; мојне се правите Тоше.

Pošalji video gde se ljudi pomeraju u Buči...
Znači ti opet sad veeruješ nekoj ruskoj propagandskoj mašineriji nego nekome ko je zaista iz Buče? Buča je na 1 km od mog grada, i kao što sam rekao poznanici su bili u okupaciji

Vrh