Naravno, jedino Mice i možemo da dobijemo od Francuza uz Rafal (trenutno rade na novoj Mica NG varijanti, oko 2027 bi trebalo da postane operativna).Информер наставља са класичном ложаном за рају.
нисам ни сумњао шта пише кад сам добио обавештење да си ти написао нешто., to možda tek kad udjemo u NATO.
Barem covek gleda u buducnost i ne zivi vecito u 1999. kao 90% isfrustriranih gubitnika.нисам ни сумњао шта пише кад сам добио обавештење да си ти написао нешто.
Ја и признајем да су Србија и Срби као народ поражени и са великом фрустрацијом, гађењем и презиром посматрам ово данашње време, више ми није чак ни жао, данашња Србија не вреди пет пара, апсолутно заслужујемо свако понижење које доживљавамо сваки дан као држава.Barem covek gleda u buducnost i ne zivi vecito u 1999. kao 90% isfrustriranih gubitnika.
O saradnji namenske sa UAE:
IDEX 2023: Novi detalji o razvoju "dronova samoubica" sa Emiratima, video priča o ostatku sajma i izopštenje ruskih kompanija - Tango Six
Kako je pomoćnik ministra odbrane za materijalne resurse dr Nenad Miloradović potvrdio za Tango Six, ugovor o koji je potpisan...tangosix.rs
Rusi dobili tretman kakav i zaslužuju, treba da su srećni šta su im Emirati uopšte dozvolili da dođu:
Pogledajte prilog 156168
Pogledajte prilog 156169
Kakav nato lobista Prvo situacija je takva da Rusija ne da nema zelju sad da previse izlaze i prodaje, nego su otisli cisto da predstave to sto imaju te je i sam stand bio informativnog haraktera. Sto je i razumljivo kakva crna prodaja i izlaganje u vreme kada se bori protiv najveceg svetskog zla od 2 sv.rata - zapadnjaka koji su nastavili da vode politiku propalog slikara..O saradnji namenske sa UAE:
IDEX 2023: Novi detalji o razvoju "dronova samoubica" sa Emiratima, video priča o ostatku sajma i izopštenje ruskih kompanija - Tango Six
Kako je pomoćnik ministra odbrane za materijalne resurse dr Nenad Miloradović potvrdio za Tango Six, ugovor o koji je potpisan...tangosix.rs
Rusi dobili tretman kakav i zaslužuju, treba da su srećni šta su im Emirati uopšte dozvolili da dođu:
Pogledajte prilog 156168
Pogledajte prilog 156169
Da znam, zato sam i napisao eskadrila POLOVNIH F-16 , ne novi Block 70 modeli.Eskadrila F16?
Znas li koliko košta jedna eskadrila F16 Block70? To pod uslovom da hoće da nam prodaju istu.