Vojska Srbije na Kosovo može da se vrati samo u sklopu nekog NATO kontingenta , sa Srbijom kao članicom tog pakta i nikako drugačije.(osim za one koji čekaju svakog dana propast Amerike/NATO/Zapada,samo što nije, kako javlja radio Moskva)Ne smeju ni oni da salju ROSU na sever pa salju. Nije sve bas tako eksplicitno. Lepo su ih cekali da ponovo posalju na barikade i na kraju se Rosu uplasio. Mislim da su nasi dobro odigrali. Jer ni zapadu sad ne odgovaraju problemi. Sigurno nece krenuti u napad na Srbiju ponovo nego bi mogli samo sankcije da udare ali im ne bi odgovaralo da ispadne sada da je zapad zlocinacko udruzenje i tako gube kredibilitet u svetu. Rusija i Kina jedva bi docekale da kazu evo okupirali teritoriju i jos na silu ih proteruju.
Tako da su Rosu rekli no no nista od severa. Svakako mislim da dobro rade ovi nasi ali treba jace i vise i bolje da bi bilo primetno x10 x20 x30 sve ovo.
Treba da se kupuje naoruzanje sa svih strana odakle ga je moguce dobiti i da to bude apsolutni prioritet. Naravno + domace sta god. Svim nasim biznismenima da su pametni da podele $$$ da se preorjentisu na vojnu opremu. Treba na rang listi da prestignemo Svedsku i onda ce konacno drugacije da razgovaraju sa nama.
Naravno daleko je sve jos od toga jer smo jos slabi zato mora svega vise da imamo. Steta a ovo sto su blokirali iz Kine i Rusije.
Sa "prijateljima sa Istoka" možemo da obrišemo naočare i treba ih skinuti sa grbače što pre, tu pre svega mislim na propalu Putinovu Rusiju.
Ova današnja Srbija nije ,niti može da izigrava nekakvu nesvrstanu Titovu Jugoslaviju zato što je jedno malo ostrvo u moru NATO pakta, ali to nikako ljudi u Srbiji da shvate...
Poslednja izmena: