Earthmoving
Expert
Kaže Vučić u toj vesti da je za obavezni vojni rok. Ja samo da pitam: ako je vrhovni komandant izdajnik, a vojska hijerarhijski mora izvršava njegova naređenja, da li je onda i ta vojska izdajnička?
Zapravo ona je bila deo garde dok vlada Srbije nije prodala taj deo kasarne onima koji su par godina pre toga bombardovali tu kasarnu i ubijali gardiste. A starešine su mirno to prihvatile. Zapravo moguće da se prodaja desila baš kad sam ja služio u Gardi 2005/06 kada nam je mislim tada potpredsednik vlade Labus dolazio, možda je dolazio baš zbog te kupoprodaje. I nas su starešine vojske Srbije terale da pozdravimo Izdajnika što neprijatelju koji je ubijao tu jedinicu i uništio zgrade kasarne, predaje deo kasarne, zato što starešine nisu patriote al primaju platu od izdajnika što im je očiglednije važnije od morala. Srušene zgrade garde su posle bombardovanja popravljene, ali su one lepe dole ka Topčideru ostale srušene.Ионако је америчка амбасада малтене у дворишту Гарде.
Да, колико се сећам ту је био пут којим се ишло на смену страже на Бели двор, не развођење страже, већ се ишло пешке из касарне са транспортним торбама на смену после 2 расписа страже.Zapravo ona je bila deo garde dok vlada Srbije nije prodala taj deo kasarne onima koji su par godina pre toga bombardovali tu kasarnu i ubijali gardiste. A starešine su mirno to prihvatile. Zapravo moguće da se prodaja desila baš kad sam ja služio u Gardi 2005/06 kada nam je mislim tada potpredsednik vlade Labus dolazio, možda je dolazio baš zbog te kupoprodaje. I nas su starešine vojske Srbije terale da pozdravimo Izdajnika što neprijatelju koji je ubijao tu jedinicu i uništio zgrade kasarne, predaje deo kasarne, zato što starešine nisu patriote al primaju platu od izdajnika što im je očiglednije važnije od morala. Srušene zgrade garde su posle bombardovanja popravljene, ali su one lepe dole ka Topčideru ostale srušene.
Da uradimo mali update po pitanju novih snimaka u prethodna dva dana:Evo i ovde da postavim možda je prigodnija tema.
Pokreti prema jugu u prethodna 2 dana:
Nore B52 M15:
BVP M80:
T72B1MS:
M84:
Lazar 3 i Humvee-i:
Vojna policija i njihovi Bovovi M-86: https://youtube.com/shorts/E3HN3feD49o?feature=share