Ok predpostavio sam.Plastična maska na 1976. kabini neće taj kamion prodati nikome, a ni VS ne treba tako nešto.
Мислим да ћемо се дуго начекати док смисле шта тачно желе са Лазаром 4 и да ће попуна у пешадији наставити са Лазаром 3 и МРАПом који је направио Терво на шасији Фапа.@Došljak
Šta bi sa Lazarom 4 za novu kupolu, Od ruske nema ništa..
Mislim da gresis. Dosta privatnika bi se uz reklamu resilo na takvo " novo domace " vozilo iz Srbije. Na to dodamo drzavne firme da se okrenu domacem proizvodu, i da drzava firmama koje poseduju Fap da ponovim " domaca " vozila daje prednost u izvodjenju radova. Banke povoljne kredite na domaci proizvod ( i Fap ozivi na 300-400% ). Pa samo gradu Beogradu treba bar 30ak kamiona godisnje. Moramo uvoznicki lobi polako da maknemo.Pisao sam dosta i kapiram-DA mozda u Rusiji nije sve idealno, ALI dosta stvari mozemo ( MORAMO ) pokupiti od njih. Danas se ne zna sta nosi dan a sta noc. Cuvajmo domace, gledajmo one kojima nije cilj da nas uniste kao drzavu kako se domacinski ponasaju!Plastična maska na 1976. kabini neće taj kamion prodati nikome, a ni VS ne treba tako nešto.
Ионако је америчка амбасада малтене у дворишту Гарде.Ubice Srba opremaju vojsku režima koji nosi tuđe srpsko ime
Све што су и имали стигло им је оданде где га сад шаљу. То се зове циклус материје у природи. Таман да га претопе у азовстаљуЗанимљиво је да у региону Северна Македонија остаје без скоро свог тешког наоружања.
Кад сам ја служио Гардијска бригада је била војска у малом, било је ту свега и свачегаЈел су то они у титовим сакоима што се играју са паповкама? Па нема ни мушкића довљно па ухватили и девојке из краја?