Takav je plan od pocetka, prvo je isla kula a u sredini je manja zgrada od “samo” 12 spratova.
Kada je zgrada bila zavrsena da ste pocei da cekate teh prijem?Krenulo je deljenje kljuceva za 5tu fazu, meni je termin za nekoliko dana.
Sve je u roku, barem za moje datume iz ugovora, a finalni ugovor sam potpisao pre godinu ipo dana, prolece 2022.Kada je zgrada bila zavrsena da ste pocei da cekate teh prijem?
Kada ste potpisali finalni ugovor?
I kada je bio originalan rok?
Pitam jer sam kupac iz faze6, da vidim koliko kasnjenje da ocekujem (receno nam je kraj septembra kljucevi).
Istina. Jeste minus. Bilo bi bolje da nije tako.Meni najveci utisak ostavlja kontrast koji ovaj projekat pravi sa okolinom koja je puna udjerica i kucica sa bastama, kozama i koje cega, odstupajuci od svake urbane matrice. Gomile kablova napolju, nista ispod zemlje, i to sve nesto dodavano ad hoc i improvizovano. Niti su nove male zgradice u okolnim ulicama to promenile zbog velicine i snage investitora. Ispod saobracajnog tek jedan urbani paklic, ko je setao zna o cemu pricam. Bas zelim tom kraju jedno temeljno uredjenje koje bi samo ovako veliki investitor mogao da pokrene, ako se neko drugi ne seti.
Nije ti lako druze/drugariceIstina. Jeste minus. Bilo bi bolje da nije tako.
Ovde suma, dosta lokala i pijaca na 10min, zatvoreni parkic, skola na 2minuta. Vise to koristim nego sto gledam u kucu pored s terase.
Ali ako ces da gledas okolinu, eno blok 65, okolo sve stakleno, novo, cisto siroko.
Igraliste da nije beton nema. Skole nema.
Imas mall, restorane, fensi kafice.
Verovatno su ovi iz kasnijih faza zadovoljniCudno mi je da za ovoliki kompleks se toliko malo pise, 90% je napisano za koju godinu, a drugih 10% za dve godine.