shadestudio
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 30.05.2019.
- Pohvaljen
- 4.003
Pa svejedno, mislim da je jasno da to nije mesto za ostavljanje auta.
Šta fali, dobiješ i pranje kola gratis, svaki put kad pada kiša... ozbiljno se ljulja poslovanje perionici preko putafrode":32kswmg8 je napisao(la):Oni reklamirali prvi padel teren u Srbiji, a ispade prvi paddle teren u Srbiji. Dobro, ne prvi, ali među kvalitetnijima...
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Po rečima BVK, kapacitet kanalizacione mreže u Bilećkoj ulici na terenu ne odgovara projektovanom stanju koje su imali u arhivi ali je investitoru ipak odobreno priključenje na istu (ma da'l je moguće!?).ftj":398dxzs9 je napisao(la):Preopteretila se javna kanalizacija i onda voda krene unazad, to nije do gradnje nego do javne infrastrukture.
Hahahahahmiodragmiki":1fqvz6cv je napisao(la):kod nas u vozdovac investor opravi nista nece ceka istek garancija pada ondak upci od svoji pare opravili sve
Ali je u suštini sve tačno!Nadrealista":2tujqo9m je napisao(la):Hahahahahmiodragmiki":2tujqo9m je napisao(la):kod nas u vozdovac investor opravi nista nece ceka istek garancija pada ondak upci od svoji pare opravili sve
Znaci sedim i placem, odlicno srpskougarsko narecje
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Samo ti se cini ...bullwye":3mj8jrir je napisao(la):prijavite onda ako on nece. a ovaj projekat sto se meni cini jeste oubiljan investor siguran sam da ce ovo sve da se sanira
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=746458#p746458:1iyj8teq je napisao(la):Nadrealista » Sre Jun 10, 2020 12:42 pm[/url]":1iyj8teq]Samo ti se cini ...bullwye":1iyj8teq je napisao(la):prijavite onda ako on nece. a ovaj projekat sto se meni cini jeste oubiljan investor siguran sam da ce ovo sve da se sanira
Sent from my SM-G955F using Tapatalk