Ako im tako dobro ide, što onda ne dižu faze brže?
Kapije su (po meni) kompleks sa najboljom strukturom stanova trenutno, bar što se tiče dvosobnih i trosobnih. Ali 1.800 evra sa pogledom na Bilećku i Generala Rašića, hvala, ali ne hvala.
Pričamo o više od 120.000 evra za pogled na šupe, salonit i metalne garaže, na Voždovcu. Na onoj industriji će sigurno u narednim godinama nići neka
in your face zgrada od 6+1 spratova na 15 i kusur metara od Kapija. Po meni to ne vredi tog novca. Radi se o odluci koja se donosi par puta u životu (često i jednom), i da završiš, prvo, nekoliko godina na gradilištu (što je i prihvatljivo), pa onda okružen onom ćumezanom, i na kraju da ti na 15 metara dignu zgrade oko tebe koje će te potpuno zatvoriti. Meni je to van pameti.
Verujem da ima dosta ljudi kojima ne smeta da kad pogledaju kroz prozor vide drugu zgradu ispred face, meni je za ove pare to no no.
1.800 evra vrede svi delovi kompleksa okrenuti ka unutra i što dalje od Vojvode Stepe. A 120k za stan prema Stepi (a verovatno će i da dignu cene za poslednje faze) da me trese tramvaj ceo dan, 'aj ćao.
Ne znam, pratio sam A Blok, Aveniju, pored Westa sam prolazio svaki dan, realno precenjeno je sve. Lokacijski i prostorno Avenija još izgleda i najbolje (ali sa sigurnom tendencijom pogoršanja) i struktura stanova je dobra. A Blok, užas sa onim pripijenim zgradama.
Prva zgrada u Westu mi je bila jedna od najlepših novogradnji i bila je nekako ušuškana između APC-a i onog zelenila (jeste šipražje, ali je bar zeleno), ali ispade na kraju sve zakrmačeno maks. Još i prometna ulica otvorena uz samu zgradu. I sve to za 2k evra po kvadratu?
Mislio sam da su preterivanje priče da velik broj stanova uzimaju na slepo gastarbajteri i perači novca, ali sve više mislim da sam pogrešio. Jer po ovoj ceni stan i može da se kupi samo na slepo, preko sajta i uz mili glas i stas zavodljive menadžerke prodaje.
Sviđaju mi se Kapije i ceo taj koncept kondominijuma, ali ako završiš sa pogledom ka dvorištu. Ne bih dao novac za pogled ka ovim monstrumima.