ChungaLunga
Beginner
- Učlanjen(a)
- 04.04.2018.
- Pohvaljen
- 69
Slazem se sa Grrrr-om
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Mnogo je prednosti i mnogo sitnih mana koje se redavaju u hodu. Za sada najkrupniji PROBLEM je to sto se DRASTICNO odstupa od prvobitnog plana. Oni su u ugovoru jasno stavili da nece biti drasticnog odstupanja. Sta je za njih drasticno odstupanje? Da umesto parka nikne aerodrom?? Ako nije drasticno odstupanje to sto ce umesto zgrada od 7-8 spratova nici 3 kule od po 17 spratova pa ja onda ne znam sta je odstupanje. Mozda mi necemo dobiti spor na sudu jer zivimo u banana drzavi, ali neka znaju buduci kupci sa kakvim renomiranim investitorom posluju. Da znaju da za tili cas moze da im nikne fudbalski teren iznad glave, deponija ili nova Burdz Kalifa na sred parka. Zasto? Zato sto im se moze, kratko i jasno.Pupsik":3kf7r0la je napisao(la):Могу ја да пробам да отворим, али ја сам оптимиста и не видим за сада велике проблеме, бар не за нашу породицу. Остали на против само пљују по нашем будућем дому, са чиме се ја не слажем. Ал радо ћу водити страну на којој ће бити конструктиван дијалог, и осим критике и похвалу ако за то буде разлога.
Отправлено с моего TA-1021 через Tapatalk
Па међусобно ко минимум, ту групу можемо користити као место за јавну расправу међу нама по битним за нас питањима, а ако нам успе и да привучемо релевантне људе инвеститора и продавца да можемо комуницирати и са њима. Ко има какве информације пишите у групу. Ко има фотографије постављајте.bgvozd":2e2izdwy je napisao(la):Kakav je plan nakon što se upadne u rupu?
Skim se komunicira?
Frode јесте се прикључили групи на фејсу? Ако јесте, поставите молим Вас слике и мисао коју имате тим поводом и тамо. Ако не, чекамо Вас и тамо, па да видимо заједно шта мисле и остали.frode":rfc71s17 je napisao(la):Radovi na fasadi druge faze, danas slikano. Devetka još 5-6 dana i gotova spolja.
Marketing odeljenju, besplatan predlog za novu kampanju:
"Probudite se u drugačijem kompleksu
(od onog kojeg smo vam prodali)
VK - prvi kondominijum na Voždovcu"
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=561905#p561905:2iqoiswr je napisao(la):frode » Pet Avg 24, 2018 11:33 pm[/url]":2iqoiswr]Papir trpi sve, to se zna odavno, ali ovo što licencirani urbanisti i arhitekte iz Bureau Cube Partners doo navode u studiji koja prati Nacrt PDRa za parcelu Voždovih kapija je za proučavanje. Sve je ispunjeno u celosti, javni prostor dobija na kvalitetu, postojeća saobraćajna veza kao iz snova, transparentno, moderno... Kud ranije ne zveknusmo te solitere duž Vojvode Stepe, već bi bili lider na Balkanu. A onda jedna od premisa celog nacrta izmišljeni poprečni profil Vojvode Stepe...
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=562721#p562721:2ejx8w9d je napisao(la):Ulixes » Tue Aug 28, 2018 7:56 am[/url]":2ejx8w9d]
Koliko znam, problem je u trafostanici.
Navodno, umesto EDB da juri za papire ovoj trafostanici, to je prebaceno investitoru? Zato se Jos zgrada pa i njeni zasebni delovi nisu uknjizili od strane investitora?
Sto se mene tice, smatracu da je moja investicija sigurna tek kad se upišem u KN na svoje ime!