shadestudio
Advanced
- Učlanjen(a)
- 30.05.2019.
- Pohvaljen
- 4.471
Ja ne znam koji je njima problem da organizuju razgledanje stana pre zavrsetka. Pa treba uzeti mere, kuhjinje se cekaju mesecima. A i sve ostalo...
Zdravo buduce komsije. Da li mozete i mene da ubacite u grupu.Napravljena je viber grupa. Ako je neko zainteresovan od buducih stanara da se pridruzi, neka posalje poruku.
Pozdrav,ako moze i ja sam zainteresovana da me ubacite u grupu.Zdravo buduce komsije. Da li mozete i mene da ubacite u grupu.
Ja inace ne prodajem garsonjeru jer su pozicija i zgrada odlicne, ali bih mogao da se odlucim na prodaju za cenu od preko 5800 po m2. Za manje ne.Pozdrav, da li znate nekoga da prodaje manji stan(garsonjeru)u ovoj zgradi?
Koliko kvadrata i koji sprat?Ja inace ne prodajem garsonjeru jer su pozicija i zgrada odlicne, ali bih mogao da se odlucim na prodaju za cenu od preko 5800 po m2. Za manje ne.
Ja inace ne prodajem garsonjeru jer su pozicija i zgrada odlicne, ali bih mogao da se odlucim na prodaju za cenu od preko 5800 po m2. Za manje ne.
Peti sprat do parka, na sredini izmedju dve lamele. 30,5 m2 sa terasom.Koliko kvadrata i koji sprat?
Peti sprat do parka, na sredini izmedju dve lamele. 30,5 m2 sa terasom.Pogledajte prilog 252421