Ja bih rekao da su sa kablom stigli do Vuka Vrčevića. U glavi mi je slika kad su kopali razdelno ostrvo od V.Micka do Vuka Vrčevića prošlo leto.Не, кабл је постављен дуж Војводе Мицка (и дуж Маријане Грегоран), стигао је до угла В. Мицка и Вишњичке. А са друге стране су га поставили дуж Деспота Стефана, од Гундулићевог венца су тренутно стигли до раскрснице где се возила из Поенкареове пењу у Деспота Стефана.
Сећам се и ја да су копали, али мислим да то није било за тај кабл. Било би супер да је било, онда ће овог лета све ипак ићи мало бржеJa bih rekao da su sa kablom stigli do Vuka Vrčevića. U glavi mi je slika kad su kopali razdelno ostrvo od V.Micka do Vuka Vrčevića prošlo leto.
Pustili sve 3 trake od garaže Biga do raskrsnice sa Vojvode Micka.Има пар дана како је асфалтиран и обележен део од В. Мицка ка Бигу, међутим није још пуштен (осим ако баш данас није), јер још прчкају око травки на раделном острву. Но, није ми јасно зашто су затворене и лева и средња трака, уместо само та лева. Овако је левак ужи, и чекање на семафору код В. Мицка прави двоструко дужи застој, него што би било са 2 слободне траке.
74 i 25p najnormalnije voze ceo dan Visnjickom iako i na stanicama stoji zalepljeno obavestenje.
Buni me u ovoj traci ka gradu koju rade, zasto su ostavili ovih pocetnih par metara?Од раскрснице Вишњичке и Војводе Мицка ка улици Вука Врчевића
Tako je, moja firma je zatvorila kancelariju za danas i u subotu (CS timovi)Jutros je ceo grad sablasno prazan obzirom da je petak. Znamo zašto, državni sektor ne radi jer ima obaveza a mnoge firme privatnog sektora su zaposlene poslale na rad od kuće.
Уз истовремене радове у Булевару деспота Стефана, ово силовање је дошло до врхунца.Операција „Силовање Карабурме, Миријева, Вишњице и Вишњичке Бање“ ушла је у нову седмицу.
Сликано данас око 17.30 h. Број радника: 0
Могли су ову фазу завршити до јутрос, само да су интензивније радили током викенда.
Нема.A građevinske table nema nigde?