Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Danas je vec cetvrtina zgrade u staklu. Wow. A, pre samo par dana je delovalo kao da sve stoji. Gledacu da sutra uslikam malo iz busa mobom. Nazalost, s poslom zavrsavam tek uvece kada je uveliko mrak, pa nije bas dobra "atmosfera" za slikanje.
стварно су стакла... врхунска! све у свему, ово је један од само пар пројеката који су тренутно у изградњи и који задовољавају неке моје критеријуме.
на жалост, осталих 70% пројеката су... :notok:
Odlicna zgrada na odlicnom mestu! Jos malo zanimljive arhitekture za sve koji prolaze autoputem. Vec mogu da je zamislim nocu, dok gore svetla po kancelarijama.
Izbor stakala za fasadu je bilo iznenadjenje, ali mi se dopalo. Jos je prerano dati ocenu ovoj fasadi, ima jos dosta da se uradi. Posebno me interesuje kako ce biti uradjeni centralni delovi sa celicnim konstrukcijama. Mozda vece staklene ploce? Transparentnije staklo? Ili mozda cak sve urade isto, kao ovo sto sad postavljaju. Za sad odlicno izgleda. Racunamo na nju, mora da bude lepotica
Evo kako danas izgleda objekat. Zanimljivost je ta da prednji deo fasade nije kockast vec je kriv . Ceo objekat izlgeda fenomenalno i grandiozno kada se gleda iz daljine.
Ovaj objekat je jedan od lepsih koje sam video u skorije vreme.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.