becks89":1rdt5uu1 je napisao(la):
Prva stvar ko ti je rekao da mora da stane ukoliko nema potrebe? Druga stvar, prvo si rekao Galenika, sada kažeš Swis Pharm? Jel će sledeće biti Koka Kola ili elektronska industrija?
Ne poznajem vozača lično, ali zašto bih i morao, jedno je jasno da je jasno bio na stanici on bi stao, naročito jer vozači iz dumeka (firme čiji je bus) imaju strogi nadzor,a često se proveravaju... Dakle, ja ti predlažem da nazoveš samu firmu, ukoliko se to stvarno desilo, samo molim te probaj da kažeš tačnu stanicu...
Прво, да никога нема, мора да стане.
Друго, станица је означена као Галеника и ако је у њеној полеђини ова друга фирма, размак између две фирме је пар метара.
Треће, путници су
јасно били на станици, а један је
јасно потрчао за њим,
све машући кесом.
Четврто, зашто стално потенцираш да лажем и који би мој мотив био? Веома сам изненађен твојим наступом, као и покушајем да опереш ово злонамерно ништавило од човека, стварањем лажне забуне око станица.
Такви људи, по мом мишљењу, каљају образ малобројним поштеним људима. Док је таквих, и тебе ће да гурају у исти кош са њима, а стекао сам утисак да си на свом месту, безброј пута сам те и овде похвалио. Ја нисам човек који ће нападати целу браншу или злонамерно паковати некога, да нисам сигуран у намеру, не бих се ни дотакао приче. Али ако сте тако колегијални, чак и када има олоша међу вама, једнако ће вас и гледати.
Нећу никога да зовем, ни да молим да буде нормалан, јасно је изгледа како треба за такве, и какав ту закон важи...
СТФ, у аутобусу је било путника, тако да је то искључено