Zuma
Professional
- Učlanjen(a)
- 19.05.2009.
- Pohvaljen
- 28.791
I da ne bi bilo zabune zašto prenosim ovakve vesti, moram da ponovim ono što sam već napisao. Srbija je daleko siromašnija i u gorem položaju nego što propaganda sa raznih strana želi da nam to predstavi. Trenutno nemamo dovoljno ni energije, ni ljudi, ni znanja, ni zemlje. Naša budućnost je u prodaji znanja (možda, ako budemo pametni), jer samo nam to nije ograničen resurs. Bilo bi jako loše ako se i u početku AI revolucije ponovo kreira ista iracionalna odbojnost kao što je vladala tokom Kovid Pandemije. Zbog čega smo zaradili puna groblja i jedno od prvih mesta u svetu po nepotrebnom višku smrti. Svi trenutno zaboravljni i, naravno, mrtvi. Nisu tu krive samo naše vlasti. Zašto je procenat vakcinisanih kod nas udario u plafon na svega 45% ? A ipak, i dalje nikoga nije briga niti iko preuzima odgovornost. Najlepše je ne misliti i biti "oprezan"? Jer ko zna šta podli duboko državni vakcinaši smišljaju da ubace u nas!?
Međutim tako ne ide. Trebaju nam ljudi koji žele da uče i koji vide ne samo opasnosti, nego i prilike. AI se ne može izbeći. Taj voz je davno prošao. Sad je samo pitanje koliko ćemo MI biti spremni za novu revoluciju. Ko će tu postradati, a ko profitirati.
Međutim tako ne ide. Trebaju nam ljudi koji žele da uče i koji vide ne samo opasnosti, nego i prilike. AI se ne može izbeći. Taj voz je davno prošao. Sad je samo pitanje koliko ćemo MI biti spremni za novu revoluciju. Ko će tu postradati, a ko profitirati.
Poslednja izmena: