Meni se "X" puta desilo da moram da izađem baš kad su tako neka dešavanja sa blokiranjem grada zbog "manifestacija" i događaja od "nacionalnog" značaja , iako se trudim da tada ne izlazim. A sve to mi nije uopšte potrebno kao dodatak na već uobičajeno (ne)funkcionisanje gradskog saobraćaja normalno. Evo , primera radi , poslednja 4 meseca , ne sećam se da sam sve ukupno 2 nedelje imao trole 40 i 41 da su funkcionisale normalno duž cele trase.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=578811#p578811:2npfdn8g je napisao(la):astrodule » Sub Nov 03, 2018 3:04 pm[/url]":2npfdn8g]Pokušao bih da izboksujem nešto sa nadređenima, objasnio situaciju, ponudio neku alternativu...
Opet, svestan sam da postoje situacije kada je nemoguće se uklopiti, ali sam ubeđen da 90% zaglavljenih u gužvi nisu uložili ni promil truda da pokušaju da izbegnu gužvu.
Naravno, i naravno, ne treba zaboraviti da te stvari treba organizovati nedeljom, a ne subotom u gradu bez metroa.
Da se hoće , sve bi moglo da se organizuje tako da ne trpe ni manifestacije ni građani neučesnici , mada imam utisak da se to upravo radi sa namerom da se baš blokiraju kolovozi , i to baš na onim deonicama u gradu , gde se to najviše ciklično odražava na što veći deo grada , jer očigledno organizatori imaju ludačku želju da se utrkuju ko će da sakupi što veći broj iznerviranih građana , jer se izgleda tako bolje kotiraju u njihovim krugovima.
Apropo zaglavljivanja zbog neorganizovanosti i ovog što sam naveo za organizaciju , jednom mi se desilo da sam se uputio na Vidikovac , i stignem tamo bez problema , ali je povratak bio problematičan , zbog blokiranja saobraćaja u centru.