Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.268
E to ti kažem, ajde što džukele blokiraju ulicu, ajde što ih nema ni 30 a rašire se namerno preko celog bloka, nego što namerno hodaju što je moguće sporije ne bi li što više otegli zatvaranje i privukli što više pažnje. A džukele u Gradskom veću ih večito tolerišu.solecar":2642jasm je napisao(la):Danas sam išao peške od Glavne pošte do Kanadske ambasade zbog litije koja se vukla sporije od reumatičnog puža , a išli su , pretpostavljam , od Svetogorske do Nemanjine. A vi sad slobodno izvolite trubite kako nemam razumevanja. Inače vraćao sam se iz grada kući , i bio sam umoran , tako da mi nije bilo do pešačenja.
Dok se sindikatima i štrajkačima ne dozvoljava ni da se zadržavaju na trotoaru ispred Vlade, ovi već godinama kampuju tu i još povrh svega blokiraju grad svakih par dana. I to im se dozvoljava.
Inače nema šta da se pravdaš, pa sasvim je jasno da to nije normalno ponašanje. Samo trolovi i ljudi u svojim svetovima mogu da se isčuđavaju što takva majmunisanja nekome smetaju. I što u 2018. godini ljudi voze kola.
Nego, skoro videh foru ili status negde na netu:
''Još 7-8 blokada grada i eto Nove godine!''
:mrgreen: