orion":1duvswbf je napisao(la):Ај кад већ шириш бисере пропагандне машинерије користи и правилну терминологију, каже се "Косово за патике".
A izvini Kosovo je Srbija....
orion":1duvswbf je napisao(la):Ај кад већ шириш бисере пропагандне машинерије користи и правилну терминологију, каже се "Косово за патике".
loyola":3tc7p1ss je napisao(la):Verovatno dosljaka ood pre 10ak godina. Sad sam se setio kad je bio miting patike za Kosovo, na Slaviji ispred NBS neko se zaletti i razlupa stanicu grupa nekih cobana iz unutrasnjosti, pojavljuje se druga krupa momaka i krene da mlati ove uy komentare mojj grad si dosao da rusis
loyola":799ke758 je napisao(la):Mislim na dosljake od pre 10ak godina i malo jace "izbeglice" sa Kosova i Hrvatske.
Naravno da ima svuda divljaka, pa i u porodicama koje su ovde po 100 godina
loyola":1j57h1mo je napisao(la):orion":1j57h1mo je napisao(la):Ај кад већ шириш бисере пропагандне машинерије користи и правилну терминологију, каже се "Косово за патике".
A izvini Kosovo je Srbija....
boca-ica":27r6pgdd je napisao(la):Sta bi sa onim ,, kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin,,
jesu li nam i za to Osmanlije krivi ?
Ne, krivi su nam ne odgovorni (malogradjanski) roditelji, koj nisu sposobni da vaspitajju na vreme decu
al zato kasnije svi drugi su im krivi ...
Jednostavno , rešenje jeste u
primerenijem poštošvanju zakonske odgovrnosti roditelja,
od strane sudskih vlasti pa redom ostalih u tom lancu koj vodi do mladih (delikvenata) vandala
"Комуналци" хапсе "делије" и "гробаре" због графита!
Градске власти најављују оштрију борбу против оних који пишу графите, а комунална полиција ће легитимисати и приводити оне који руже град. На удару би се највише могли наћи навијачи који остављају своје пароле по зидовима