Када би се нека средства користила за уклањање графита, твоја теорија би имала смисла. До сад би требао да схватиш да џабе тупиш зубе у дискусији са мномsizif":s0z1po0j je napisao(la):Не говорим о другим темама, већ о чињеници да је неки мајмун нашарао будаласту поруку на туђој имовини. Пошто мислим да је власник ове зграде поред Протокола град, то ће и чишћење ићи на његов трошак. Тачније на мој и трошак твојих родитеља.
Често на овом форуму оправдано цврчиш због проблема насеља у којем живиш, било да је у питању вода, пут или градски превоз. Не знам, само, како ти не падне на памет да су, бар у једном проценту, узрочници тих проблема болиди на чије жврљотине се беспотребно троше средства која би се могла далеко боље употребити.
sizif":2fwz5w0x je napisao(la):Не говорим о другим темама, већ о чињеници да је неки мајмун нашарао будаласту поруку на туђој имовини. Пошто мислим да је власник ове зграде поред Протокола град, то ће и чишћење ићи на његов трошак. Тачније на мој и трошак твојих родитеља.
Често на овом форуму оправдано цврчиш због проблема насеља у којем живиш, било да је у питању вода, пут или градски превоз. Не знам, само, како ти не падне на памет да су, бар у једном проценту, узрочници тих проблема болиди на чије жврљотине се беспотребно троше средства која би се могла далеко боље употребити.
Somi303":11zd2ul0 je napisao(la):Када би се нека средства користила за уклањање графита, твоја теорија би имала смисла. До сад би требао да схватиш да џабе тупиш зубе у дискусији са мномsizif":11zd2ul0 je napisao(la):Не говорим о другим темама, већ о чињеници да је неки мајмун нашарао будаласту поруку на туђој имовини. Пошто мислим да је власник ове зграде поред Протокола град, то ће и чишћење ићи на његов трошак. Тачније на мој и трошак твојих родитеља.
Drakche":gayubnjh je napisao(la):Grafiti jesu problem, bodu oci svojom ruznocom, iritiraju, trosi se novac na njihovo uklanjanje itd. ali ih ipak ne treba stavljati u isti red vandalizama kao sto su lomljenje, kidanje, razbijanje, sutiranje itd. Oni koji zvrljaju grafite ne znaci da su oni koji unistavaju imovinu na druge nacine.
Потпуно другачије би размишљао кад би ме познавао <3sizif":1y5fricu je napisao(la):@Соми(ћ)303
У праву си. Џаба трошим зубе у дискусији с тобом.
То ми је јасно одраније, али пошто су скоро на свакој теми трагови твојих бојом умазаних прстића, понеки пут заборавим да је реч само о једном доконом, размаженом и недоказаном дерлету.