Šta je novo?

Vandalizam u Beogradu

CBET":1klme3v8 je napisao(la):
Тако ће жврљачи изгубити мотивацију. Ипак су то углавном клинци који неамју довољно пара за ауто лак.

Ne brini ti za pare, znaju oni da kradu sprejeve.

Prvi korak - zabraniti prodaju auto lakova maloletnim osobama.

Drugi korak - policija da više patrolira.

A što se tiče obaveze da se prefarbaju zidovi - istina je da se gubi motivacija.Kad su kod mene prefarbali Maxi, par meseci nije bilo nijednog grafita. Doduše, posle pojave novih grafita, nije bilo prefarbanja.

За почетак, бар ти, овде нама свима, обећај да ћеш бити добар и културан дечко и да ћеш утицати на друге!

Klucna rijec je UHVATE negog u pisanju grafitia aj da vidimo i to cudo

Uništene sadnice na platou Đoke Vještice
560366unistene-sadnice-p.jpg

560367unistene-sadnice-p.jpg

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/526201 ... e-Vjestice

Kad bi ti id*** imali neki posao ne bi gubili vreme u zivotu da unistavaju ono sto su drugi stvorili.

Postoje kamere pitam se pitam da li ce ih pohvatati

Потребно је направити регистар исписаних графита по БГ, и онда само једном наватати СТУ-а који би онда морао о свом трошку да очисти све графите по граду са "тагом" који је исписивао у тренутку хватања на делу.

За навијачке лупати казне клубовима па ће клинци престати. И то за графите Звезде и Партизана наплаћивати казне за оба клуба (да се не би десило да партизановци пишу звездине графите и обратно).

Pisati kazne klubovima nego šta, no sa obzirom na upliv politike u sport, teško će se to uraditi.

Osvrnuo bih se i na razne reklame po banderama i ogradama. Ako je negde lako utvrditi ko je krivac, onda je to tu slučaj.

Doduše, kao i kod navijača, moguće je lepljenje protivničkih plakata, ali mislim da bi to rešili između sebe oni koji te plakate lepe (grafite pišu).

Na 25. maju (src MGM) stoji uništen univerzalni punjač. Na USB-ovima fali gumena zaštita od vlage, a punjači u zatvorenom prostoru su iskidani.
99bcb3de6d87304eea7f4ae204abe621.jpg
35072140523dc720030ff423bf31be9e.jpg
6eadaddba776faf3027ff4749c73fa7c.jpg
9b0b0bbb423a3d7ca61cee61b3c07bd2.jpg

Poslato sa telefona

Neznam kome smetaju kablovi na solarnim punjacima iako imaj kamere i na tasu i ispred opstine zvezdara i u miticevoj rupi kablovi pokidani .Mozda sledece kablove treba obmotati u metalno fleksi srevo

Jedine osobe koje kidaju sve što stignu su deca do 3 godine.
Zbog toga zaključujem da je to uradio neko na intelektualnom nivou deteta od 3 godine.

Poslato sa telefona

Milion puta mi se desilo da mi crkne baterija i da odem do Slavije ili poslovne kod Vuka, i skoro svaki put su pocupani svi kablovi

Tuzno, opet ne iznenadjuje. Moze se reci da je u "tradiciji" beogradjana da cupaju, kidaju i lome sve sto je bilo postavljeno na ulicama u svrhu javne upotrebe.

Verovatno dosljaka ood pre 10ak godina. Sad sam se setio kad je bio miting patike za Kosovo, na Slaviji ispred NBS neko se zaletti i razlupa stanicu grupa nekih cobana iz unutrasnjosti, pojavljuje se druga krupa momaka i krene da mlati ove uy komentare mojj grad si dosao da rusis

Ај кад већ шириш бисере пропагандне машинерије користи и правилну терминологију, каже се "Косово за патике".

astrodule":371jh5ip je napisao(la):
Jedine osobe koje kidaju sve što stignu su deca do 3 godine.
Zbog toga zaključujem da je to uradio neko na intelektualnom nivou deteta od 3 godine.

Poslato sa telefona

Реконструкција догађаја.

Неколико тупавих клинаца шетало се једне ноћи поред те справе.

- Брате шта је ово?

- Немам појма, брате.

- Ма брате то ти је оно за пуњење телефона.

- До јаја...Види нема за моју нокију маму им...

- Е бре мајмуне пази покидаћеш!

- Пази 'ладно је покидао!

- Хаха!

- 'Ајде све да покидамо!

Иначе, да, мозак им је на нивоу детета од три године. Али неваспитаног и запуштеног детета.

Ne brine mene pitanje koliko im je nisko IQ i na kom uzrastu se ,,zakucao,,,
brinu me njihovi roditelji
jer kod njih se radi o debeloj patologiji , kad ne vide svoje dete kakvo je a ne leče ga...

Vrh