Imam cudan utisak da radis za neku od Deltinih kompanijaO.J. Mayo":tzx41z90 je napisao(la):Evo ja da se javim posle prve smene danas u Uscu. Ni trunku nisam odusevljen enterijerom ni radnjama. U odnosu na Usce Delta CIty ima dushu. Od radnji nista posebno (manje vise copy/paste Delte sa nekolko noviteta). Bleh.......
Ajde i da odgovorim na ovo pitanje kada vidim da je glavna stvar bila količina slika koju sam okačio, a ne sam objekat.GOJE":dn33p2j9 je napisao(la):@shmeksi,
Ipak moraš da priznaš da je tvoje postovanje ovde (a naročito preterena količina slika), stvorilo jedno ubeđenje kod svih nas da si ozbiljeno opčinjen ovim objektom.
ako si bio tamo i sada tako kazes, ok, ali ja bih pre rekao da naprazno tako pricas na osnovu sniamaka pustenih prethodnih dana bez musterija... Bilo kako bilo, za moj ukus je Usce mesto na kome covek moze lepo da se oseca, prijaju mi njegove fensi siroke pokretne stepenice i sa ukusom odradjen plafon, pod... Ne kapiram tu pricu oko duse. Sta god sada da napisem, cini mi se da necemo misliti na istoKabacum":3vq9pd26 je napisao(la):Nije mi jasno zbog cega pojedini forumasi imaju neodoljivu zelju da na postove koji ne dele njihovo misljenje bockaju, kontriraju... Ponasate se kao decurlija! Slazem se sa predhodna dva misljenja Delta zasigurno ima dusu za razliku od usaca koji je hladan, monoton, jednolican. Nadam se da ce Usce poprimiti vremenon jednu topliju dimenziju jer to je u interesu i Beogradjana, ostalih posetilaca ali i samog objekta i zaposlenih. Do tada ostaje samo status mesto, okupljaliste za snobove isto tako nabudzene, hladne, jednolicne, prazne... a mozda zaluta i po koji besparic da bi bio vidjen.
Nije sve u bojama, linijama, velicini iako oni upravo i cine ove primarne osecaje neprijatnim...
Hmmmmm, a do juče je bila ova pesmaO.J. Mayo":2w4o5w4l je napisao(la):Evo ja da se javim posle prve smene danas u Uscu. Ni trunku nisam odusevljen enterijerom ni radnjama. U odnosu na Usce Delta CIty ima dushu. Od radnji nista posebno (manje vise copy/paste Delte sa nekolko noviteta). Bleh.......
O.J. Mayo":2w4o5w4l je napisao(la):Elem, stvarno je ogroman trzni centar, a posto sam imao priliku da dosta godina zivim u Americi nagledao sam se trznih centara i mogu vam reci da ce Usce biti rame uz rame a od solidnog broj cak i dosta bolji, lepsi trzni centar nego neki tamo.
Delta city je patuljak u odnosu na Usce
O.J. Mayo":2w4o5w4l je napisao(la):Verujte mi bicete odusevljeni ako vam se svidja Delta CIty i ako se lozite na shopping kao ja ok
Nacuo sam da se otvara Grand kazino u Uscu. Nisam siguran kolko je to tacno.........al je moguce
Spremite sve pare koje imati jer ce Usce biti pravi mamac za trosenje para. Nema cega nece biti
Vrlo čudnoO.J. Mayo":2w4o5w4l je napisao(la):Ljudi verujte mi bicete odusevljeni kad se otvori. Radio sam u Delta City-ju skoro 5 meseci i nece moci da se uporedi sa Uscem.
Hodnici kjojima se ne vidi kraj, vise lokala, lepsi enterijer, ogroman bioskop (necete verovati kolko se protezhe). Necete biti razocarani verujte mi....
Hell yeah!cosmic":kgjegjet je napisao(la):Prica o trznim centrima i dusi je prica o babama i zabama. :kafa: Usce nije revolucija, ali je i te kako evolucija u odnosu na DC, posebno u vizuelnom smislu, a i u odnosu na ponudu i prostor. I jedva cekam 3D!
ja obozavam bioskop, ali kada sam cuo danas da se reader/citac daje kod nas od 2. aprila... neka fala.Homer Jay":1g4wggkk je napisao(la):Od 2. aprila krece Kustin Maradona u bioskope. Kakve to veze ima sa Uscem!? Pa, u saopstenju za stampu se navodi da ce film, izmedju ostalih, biti emitovan i u bioskopu Kolose j u TC Usce. Iskreno, ja se bioskopu najvise radujem i nadam se uspesnom poslovanju istog, kako bi bio primer drugim investitorima da vredi ulagati u bioskope, a i gradjanima da je odlazak u bioskop drustveno prihvatljiv, da ne kazem kul.
Ma opušteno. :kafa:O.J. Mayo":3qhxwifp je napisao(la):Priznajem shmeksi misljenje mi se skroz razlikuje u odnosu na to kad smo unosili robu i sad kad je sve otvoreno.
Dobro ovaj Robert naučio da kaže Ušće :lol:Igor":3ochaicd je napisao(la):Fotke Usce centra i video sa konferencije za stampu koja je odrzana proslog jutra se moze videti na http://www.beobuild.rs/read.php/328.html
takodje nesto kasnije veceras ide kao update video sa otvaranja i setnja celim centrom