bgexplorer
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 15.01.2008.
- Pohvaljen
- 322
Sve pohvale fotografu pod nickom bojan87bojan87":19tg3sup je napisao(la):Postavljene su nove slike na sajtu.
postavljanje izolacije je pri kraju, a na polovini su postavljanja konstrukcije za fasadu.
Uskoro cemo imati priliku da vidimo koju crvenu boju ce koristiti i kako ce to izgledati.
Ukupan odnos površina Deltacity - USCE je 89 000 prema 130 000, ali tek će se videti kakav će biti raspored radnji unutar. Ušće ima treći sprat što DC nema.shmeksi":2rsei84a je napisao(la):skoro pa duplo veci
Kada smo kod parkinga, dobar deo DC-a zauzima parking odeljak u delu prema Belvilu, dok izgleda da je za USC ceo parking postavljen na 2 nivoa ispod TC-a koji su površinski zaista veliki. Dovoljno je pogledati na Google Mapsu koju površinu pokriva DC a koju USC.shmeksi":2qkgkzpd je napisao(la):Vidis, bio sam ubedjen da DC ima blizu 80000 ali sa donje strane, kad ono skoro 90000. Mada kao sto ti kazes vazniji je podatak ukupne povrsine za izdavanje, jer ovde upadaju i parking i hodnici kao i administrativne prostorije kao i prostorije za odrzavanje itd.
Koliko je meni poznato, od februara nema nista (izjava jednog od potencijalnih zakupaca u USC), tek mozda u martu ili aprilu. Videcu u narednih mesec, dva da saznam nesto.bojan87":2m0ls1eu je napisao(la):^^^ Na tabli gradilista pise da je zavrsetak radova februar 2009. Videcemo da li ce tada otvoriti centar ili ce se lickanje produziti do proleca.
Koliko se ja secam, na sva usta su pricali da ce biti do Nove Godine gotovo, a posle toga pocinju sa kulom!shmeksi":1v56y8n8 je napisao(la):Koliko je meni poznato, od februara nema nista (izjava jednog od potencijalnih zakupaca u USC), tek mozda u martu ili aprilu. Videcu u narednih mesec, dva da saznam nesto.bojan87":1v56y8n8 je napisao(la):^^^ Na tabli gradilista pise da je zavrsetak radova februar 2009. Videcemo da li ce tada otvoriti centar ili ce se lickanje produziti do proleca.