Šta je novo?

Usce Multifunctional Centre - [ Tržni Centar | 130 000 m² ]

danas prodjoh i videh par stubova dignutih tik uz zgradu.

I ja sam video ... 7-8 oplata za stubove ... visoke oko 2met.

Samo ne znam da li su to samo sklonjene oplate ili treba da se gradi.

ne znam... sledeci put kad budem isao pogledacu imali nesto novo. ako neko ima sliku neka postavi...

dragan":14qg7807 je napisao(la):
I ja sam video ... 7-8 oplata za stubove ... visoke oko 2met.

Samo ne znam da li su to samo sklonjene oplate ili treba da se gradi.
ocigledno da nastavljaju sa radovima jer sumnjam da bi ih drzali uspravno na tolikim rastojanjima ako su samo sklonjene :D

Ma i u tom delu su urađena dva podzemna sprata, pa ove gornje ima da

naređaju o'čas posla .. samo da se zalete, a gledao sam kako rade i po kiši.

sooper! nadam se da ce sve ici po planu i da nece krsiti rokove....

pa pop rokovima podrazumevam...? pa da se zavrsi ceo mall na vrema kad je najavljeno.... :D :D

danas sam prosao i digli su nekoliko blokova. slikao sam neke slike. veceras stavljam

ipqy49.jpg
k0ldfl.jpg
4gncr5.jpg
29m1154.jpg

ne znam zasto su mi se ovako postavile.... nisu stavrane tako, sa mobilnog su. fali doni deo

aleksa, baš ti hvala na ta tvoja 4 uzastopna posta ... mnogo su korisni za ovu temu, pa

nemoj slučajno da ih obrišeš, već samo teraj dalje sa takvim postovima - ima mesta.

^^ u je, pa sta si se nadrndao covece, covek hteo da ucini nesto dobro novim slikama, a ti tako... :) za sve postoji lepa rech :D

То је последица вишевековне борбе Земунаца и Дунава, људи цене сваки педаљ простора...

dziggy, hteo je i ... našta liče te slike? ... a i postovi.

Ti uputi 'lepe' reči ako smatraš za potrebno.

Tolika frka oko par oplata za stubove - da to nije normalno.

Узгред, на тим сликама се не виде нови стубови о којима се прича (требало је сликати више десно, ка мосту, пардон хоћу рећи на горе с обзиром како су слике окренуте:))...

^^^
Po cemu, prijatelje, kada nema jos ni "f" od fasade na konstrukciji.... sada moze da bude i kristalasta da hoce.... osnova je jedno, sta zakace na nju je nesto sasvim drugo.... ipak, koliko ja znam, konacno resenje fasade jos nije poznato, ali nece SIGURNO biti ono sto je ranije postavljeno kao zvanicno resenje ;)

Aleksa, ne gazi travu :p

Nesto sam sad pricao sa likom ciji je kum neki od rukovodecih ljudi na gradilistu i pricam mu ja nesto o Delta Citiju i spomenem kako ce shopping mall Usce da se otvori negde oko oktobra, a on mene pita odakle meni takva informacija i kazem mu da tako govore ljudi iz MPC-a, kad mi on onda kaze to da njegov kum radi tamo i da iako izgleda da radovi napreduju super ima jos mnogo stvari da se uradi i da oni procenjuju da ce Usce otvoriti tek u aprilu 2009. :(

Nadam se da je on to nesto pogresno skontao kuma i da ce shopping mall Usce zavrsiti do oktobra, sto po meni deluje krajnje izvodljivo. Nego ipak me je zaintrigirala ta njegova prica, pa ono cisto da pitam da li je jos neko nacuo nek takve informacije?

Usce ce biti otvoreno u prvom kvartalu naredne godine ;)

slike koje sam slikao nisu pokazivale nove stubove, nego samo zgradu, posto je neko trazio neke nove slike. slikano je sve sa mobilnom na semaforu iz kola, tako da nisam imao mogucnosti da napravim bolje slike jer su non stop prolazila kola..... izvanjevam se ako sam draganu pokvario dan.... :rolleyes: :D

^^ aha Usce soping centar

Vrh