Šta je novo?

Usce Multifunctional Centre - [ Tržni Centar | 130 000 m² ]

dakle jedna strana je kompletno zavrsena... to se bas ne vidi na slikama... ali tako je! super napreduju! :D

755e39dec7.jpg

Sad zatvaraju zidove sa blokovima, a dosada su radili betonom.

Kao da su neki naknadni radovi, jer su možda promenili dizajn.

mislim da je nepotrebno to sto rade, ali ajde, inace ikea otvara svoj ogroman salon u batajnici za godinu, i po.... :D

Sa spoljne strane ce ici aluminijumski paneli i radnje verovatno nece imati prirodnu svetlost.

@aleksa

to za Ikeu trenutno mogu da potvrdim kao dezinformaciju totalnu.

^^Ajde dogovorite se vas dvojica koja je informacija tacna pa da i mi ostali znamo sta je sa Ikea-om. Mozda kad bi nagovestili odakle vam te "pouzdane" informacije pa da se mi sami odlucimo hoce li biti ili ne za godinu i po.

aleksa":28ju79h0 je napisao(la):
nije, imam pouzdane izvore...
Ja mislim da je nemoguce, kako je zgrada izgradjena, kako su rasporedjeni lokali uopste ne odgovara konceptu ikea, uostalom ikea gradi tipske objekte...

Da li neko zna kad pocinje druga kula da se gradi?

nemojte pogresno da me shvatite, ali nisam rekao da ce biti u trznom centru, nego u batajnici, jer smo ranije o tome pricali u ovoj temi, pa da obavestim.... :D

@mare

Pogledaj malo temu unazad ;)

Inace, kada se zavrsi i otvori TC onda krece izgradnja kule, za koju jos uvek ne postoje renderi konacnog izgleda

Hvala na informaciji Nenade, nisam stigao da pregledam ranije postove ali sad cu! :)

Pa objekat se gradi punom parom. Sta jos moze da se kaze? Ako su izlivena dva nova stuba i skinuta oplata sa 2 kvadrata zida to bas i nije neka wooow vest.

Paaaaaaaaa, drugacije je od svega sto nam je do sada predstavljano. Meni se iskreno svidja, deluje moderno, ali je opet i dovoljno umereno tako da ne skodi ocima. Jedino me zanima za natpis, da li ce da stoji "USCE SHOPPING MALL" ili ce koristiti nasa slova "UŠĆE SHOPPING MALL". morate priznati da je ta odluka vrlo zeznuta za doneti.

p.s. hvala beobuildu za ove slicice :D

Mirisalo je na ovo, posto smo svi videli da se gradi tako da staklena fasada sa prvog renderinga otpada.Iskreno, nadao sam se da ce se opredeliti za onu oblu varijantu, ali eto. Suvise boja za moj ukus,ali videcemo kada zavrse. Ne znam koliko ce mi se dopasti kombinacija staklene fasade zgrade i ovog beton-retro fazona,al ajde...ko keshira taj i bira.

ma ok je, samo im je razmera malo otisla.... mislim jedan covek je do pola trznog centra maltene

Nije loš ovaj retro sf stil, mada se i meni više sviđala ona obla varijanta. Ovo izgleda kao zgrada puna ludih naučnika iz nekog sf filma iz '60 tih ili '70 tih godina. :lol: Fali samo još Robby the Robot :D

Jel si ti pitao šta će da piše na sajtu ili objektu?

A i link za sajt je :usceshoppingcenter.com

Samo procelje novo je dobro, ali ja im ipak ne bi dozvolio da ovako nesto grade na ovoj lokaciji. Za razliku od prethodnih projekata koji su predvidjali da zgrada ima normalan izgled sa svih strana, po "konacnom" projektu odradjeno je samo glavno procelje, a ostatak izgleda kao hala. Mislim da tako nesto moze samo van grada da se pravi.

Vrh