Archangel
Higher intermediate
da i onda je došla SEKA (Aleksić i pojela nacrte i sve izvore finansiranja)
pa ako je ušće skyscraper onda ih manje više i već imamo i genex je visoki stambeni skyscraper, samo što nešto niko nije tako hepi što živi na 27mom spratu a strahuje da će lift stalno da se pokvarivucko":1yoxw4p1 je napisao(la):Stambeni skyscraper da imamo?Aj da vidim i to cudo
Slazem se,nego po renederima usce 2 treba biti stakleno kao i kec pa me zanima kako bi ljudi tu ziveli?Znaci morace da se menja projekat ili sta?praguc":30um5qkz je napisao(la):pa ako je ušće skyscraper onda ih manje više i već imamo i genex je visoki stambeni skyscraper, samo što nešto niko nije tako hepi što živi na 27mom spratu a strahuje da će lift stalno da se pokvarivucko":30um5qkz je napisao(la):Stambeni skyscraper da imamo?Aj da vidim i to cudo
možeš to već sada da uradiš sa blokova u zemunu kod dunava ili sa beogradske istočne kapije, za relativno male pareSawovsky":23mwgxdb je napisao(la):Otprilike bi bio najbolji pogled na stari grad ikada, stan sa pogledom ka Savi na visim spratovima ce kostati tipa 10 hiljade evra m2
Ja mislim da bi nasao sebi smisao zivota kad bi imato tu mogucnost da svako jutro ustanem, pustim mini liniju, stavim kafu da se kuva i jaja da se prze, i onda izadjem na terasu gde obedujem uz finu muziku u neprevazidjen pogled na stari grad... balavim...
To se odnosi i na vecinu najavljenih projekata (Blok 20, ACB, Autkomanda...), pa verovatno i na Blokove 25 i 26 jer je PDR za taj deo Novog Beograda u proceduri, tako da ne verujem da ce ga povlaciti - tj. onog trenutka kada bude usvojen u Skupstini grada Beograda, limit u spratnosti se nece odnositi na te blokove."Za lokacije gde postoje Planovi detaljne regulacije, koji takvu spratnost predvidjaju,to bi bila potpuno legalna dozvola", objasnjava direktorka Urbanistickog zavoda
Ili još bolje - 6 kaplara.Steva":f9p6kiol je napisao(la):možeš to već sada da uradiš sa blokova u zemunu kod dunava ili sa beogradske istočne kapije, za relativno male pareSawovsky":f9p6kiol je napisao(la):Otprilike bi bio najbolji pogled na stari grad ikada, stan sa pogledom ka Savi na visim spratovima ce kostati tipa 10 hiljade evra m2
Ja mislim da bi nasao sebi smisao zivota kad bi imato tu mogucnost da svako jutro ustanem, pustim mini liniju, stavim kafu da se kuva i jaja da se prze, i onda izadjem na terasu gde obedujem uz finu muziku u neprevazidjen pogled na stari grad... balavim...