Šta je novo?

Usce Multifunctional Centre - [ Tržni Centar | 130 000 m² ]

Tekst je iz gejmerskog e zine-a,cisto coveku to smeta sa tog aspekta,ali kontam da mu ne smeta da igra play station dok mu se ne osuse ruke bez obzira sto ima 30 i kusur godina :)
U svakom slucaju,u principu slazem se sa njegovom kritikom.

To vec zavisi od coveka. Meni takodje neopisivo idu na nerve nacifrane ribe, klinci,... koji bezumno tumaraju molovima, a sve su fensi kao da su izasli u becku operu. Palanacki mentalitet :rolleyes:

Sta ces Shifty, izgleda da TC zamenjuje carsiju/varos :lol: Vise volim varosi... :/

Tekst je debilan, niko ne ide sa NAMEROM da sedi u kaficu u trznom centru,nego pogleda/kupi i onda odmori u istom...

Hahahaha... U kom univerzumu? U Srbiji svakkao rade, a koliko sam upoznao i mnogi ljudi napolju. U suprotnom bi kafići bili zatvoreni kad se zatvore prodavnice, a to se ne dešava...

Shifty":2ksb0cor je napisao(la):
To vec zavisi od coveka. Meni takodje neopisivo idu na nerve nacifrane ribe, klinci,... koji bezumno tumaraju molovima, a sve su fensi kao da su izasli u becku operu. Palanacki mentalitet :rolleyes:
Не вазано много за тему...Мени прија кад у сред дана видим девојку дотерану као да иде у бечку оперу...никакву нервозу ми не изазива...ха ха ха...

Ma ne znam uopste ko smo mi da prokomentarisemo (da i sebe sam ukljucio) njihova stvar je gde ce da piju kafu i kako ce ici obuceni... :vops:

Eh, kada bi ljudi komentarisali samo i iskljucivo ono sto ih se tice, forum(svet) bi bio poprilicno dosadno mesto :kafa: :kafa: :kafa: :bash: :pomeri.se.majmune.ne.mogu.da.prodjem: :kafa: :kafa:

Tako je alexandernbg svako moze da radi ono sto mu se cini najpametnije.
No na drzavi je da edukuje!!!
A i mi ''obrazovani pojedinci'' mozemo da se potrudimo u tom pravcu!

Dojava o bombi u tržnom centru "Ušće"
Zbog dojave o podmetnutoj bombi, evakuisan tržni centar Ušće. Bezbednosne službe tog centra i Kontradiverziona jedinica MUP-a Srbije detaljno kontrolišu objekat.

Tržni centar "Ušće" danas po podne dobio je dojavu o postavljenoj bombi i u toku je detaljna kontrola objekta koju sprovode bezbednosne službe tog centra i Kontradiverziona jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

U saopštenju Informativne službe kompanije "MPC Propertis" navodi se da je osoba koja govori engleski tvrdila da će bomba biti aktivirana u 19 časova.

"Bezbednosne službe "Ušće šoping centra" brzo i adekvatno reaguju i u saradnji sa kontradiverzionom jedinicom MUP-a Srbije obavlja se detaljna stručna kontrola objekta.

Svi posetioci i zaposleni napustili su šoping centar.

Navikavam se lagano na kutijičicu xD
p1010594.jpg

Fotka mi deluje kao da je upravo celo područje opustošeno NATO projektilima! :o

Ustavni sud odbacio inicijativu Fonda za razvoj demokratije
Bez rasprave o „Ušću“

Autor: Beta

Ustavni sud Srbije odbacio je predlog za ocenu ustavnosti i zakonitosti Plana detaljne regulacije kojim su spojene parcele na kojima je izgrađen centar „Ušće“.

Ustavni sud je odbacio inicijativu koju je 14. maja podneo Fond za razvoj demokratije zbog „nepostojanja procesnih pretpostavki“, odnosno zato što je u međuvremenu, 11. septembra, stupio na snagu novi Zakon o planiranju i izgradnji.

Taj sud je u obrazloženju odluke naveo i da nije nadležan za ocenu pojedinačnih urbanističkih rešenja niti međusobne saglasnosti urbanističkih planova, u konkretnom slučaju Generalnog plana Beograda i Plana detaljne regulacije centralne zone - Blok 16 u Novom Beogradu, između ulica Ušće, Bulevara Nikole Tesle i Bulevara Mihaila Pupina.

Izvor: http://www.danas.rs/vesti/srbija/beograd/bez_rasprave_o_uscu.39.html?news_id=174956

a sad pred savet bezbednosti ili nesvrstane. slicno ce proci i predstavka povodom povorke ponosa, ne zato sto je ustavni sud zao, vec zato sto se nas narod ne koristi redovnim pravnim sredstvom u roku (sto je predulsov za odlucivanje po predstavci), a onda kad ljudima dune, pisu predstavke ustavnom sudu.

Sud u strazburu ima da otvori posebno krilo suda samo za nas :kk:

- Милојица, добио си седмицу на Лотоу. Шта ћеш да радиш с толке паре? Да зидаш нову кућу?
- Јок.
- Да купиш Ролс Ројса?
- Јок.
- Па шта онда?
- Све ћу да ве тужим.

Hm, sad mi pade na pamet jedna stvar...a šta bi sa drugom kulom Ušća??? Zar nije trebalo da je započnu odmah po završetku TC-a?

Vrh