Ja se ne slažem da su pomenute cifre održavanja velike. Probajte da živite u kući pa da vidite koliko košta krov, fasada, sistem grejanja ovo ono. Još u stambenim zgradama uvek bude i nešto za dž odrađeno (izbori, investitor i slično) ili se ide u beskonačni minus kod GS. Kad sam se doselila iz kuće u zgradu potajno sam prezirala ljude koji ovde žive, dobili stanove za dž a ne mogu ne da daju neki dinar nego neće ni službu da pozovu koja im praktično dolazi besplatno. Prijavljivala sam kvarove, iz gs su nam uveli svetlo ispred podruma, zamenili sve sijalice po hodnicima, menjali napukle slivnike, to sve nisu mogli ili nisu hteli stanari. Sad imamo profi upravnika (tek posle opomene od inspekcije na vratima da moramo da registrujemo stambenu zajednicu) koji nam je sve lepo sredio. Ostalo nam je još krečenje. Ja sam tim čovekom prezadovoljna, pravi je profesionalac i car. I nema više izgovora od komšija mene to ne interesuje ja neću ovo neću ono. Ne bahatimo se i ne namećemo ljudima velike troškove ali nećemo ni da bauljamo po mraku i živimo u svinjcu. Inače oni što se najviše bune ni ne žive ovde već izdaju stanove na crno, i ugl prijavljuju manji broj stanara nego što zapravo živi u stanu. Ko neće da plaća naravno da postoji sistem naplate koji će ga naterati da plati. Svako mogu da garantujem ima tih par stotina dinara mesečno, ako ima za cigare, mobilni, benzin, ima i za zgradu da se ne raspada.