[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=772495#p772495:1j8ttt1q je napisao(la):astrodule » 07 Sep 2020, 10:40[/url]":1j8ttt1q]U principu se slažem. jeste, mnogi su siromašni, ali ja sam surov u razmišljanju povodom takvih stvari - svako treba da živi tamo gde mu materijalni uslovi odgovaraju. Ponavljam, zvuči surovo, ali ja tu kao jedino rešenje vidim prodaju stana u kupovinu u skladu sa finansijama.
Ne gleda se samo cena stana, već i održavanje, porez i ostali prateći troškovi.
Sličnu paralelu imam i za automobile. Kupi Daćiju Daster, a ne Range rover ako hoćeš džip, a nemaš para.
Da li te radove u zgradi placate sa racuna na koji leze novac za investiciono odrzavanje?
Izvinjavam se pobrkao sam tekuće/investiciono.11030":1c70zsd0 je napisao(la):Ne daju više te informacije, koliko ima novca, koliko se duguje. Neka ozbiljna muljaža je u pitanju. Inače njima se ne plaća investiciono održavanje nego tekuće. Investiciono ide na račun zgrade koji otvara upravnik u banci.
U suštini investicioni fond nam služi za tekuće održavanje kad bolje razmislim.
To se sve lepo vidi ali zgrada izlazi direktno na trotoar (broj 1 ka 2 i 3)direktor":2t9vs518 je napisao(la):Vidis granice parcela na geosrbiji pa onda na katastru sta pise vjerovatno je izmedu zgrade i trotoara neko zelenilo.