Hvala na odgovoru.Pa da..i majstor tako kaze a i logocno je. Neki stanari se plase da je to kanalica mtsa i da ne smemo da diramo. Pravno cija je ne znam , verovatno i njihova i nasa, ali je nonsens da pored ovako siroke kanalnice busimo nove rupe i sprovodimo nove.Naravno da moze da se iskoristi ako sve to moze da stane i da se napakuje
Cesta pojava u mojoj zgradi...dobro je dok ne ostavljaju smece![]()
То се лако решава, покупи се обућа па у контејнер. Тако пар пута, научиће се, најбољи лек за кулове.![]()
„Neizdrživo mi je da ovo gledam“: Prizor pred vratima u hodniku zgrade na Novom Beogradu koji je iznervirao mnoge – nije obuća
Mnogi se uveliko žale što komšije u hodniku zgrade ostavljaju obuću, ali ovo je novitet.nova.rs
Све смо спремни да релативизујемо.Ovo je rezultat nedostatka prostora u stanu - Mada nije previse kulturno, a pogotovo ako nije u dogovoru sa komsijama.
uz obavezno "ćuti da ne bude gore"Све смо спремни да релативизујемо.
"Паркирају на улици јер немају где."
"Возе жутом траком јер је брже."
"Не плаћају превоз јер је лош."
Итд.
Хорор.
Све смо спремни да релативизујемо.
"Паркирају на улици јер немају где."
"Возе жутом траком јер је брже."
"Не плаћају превоз јер је лош."
Итд.
Хорор.
Pazi kod mene, samo 10-15 podruma od fazon 3m2 i dve garaže.Mislim da po nbg blokovima ima stvari za dobru deponiju da se napuni kad nadjem fotke iz jedne zgrade kod merkatora okacicu ih ovde