I mene ovo zanima. Koliko vi imate spratova i stanova?Upravnik sam, iz redova stanara, u zgradi iz 1960-ih treba da se zameni usponski strujni vod od GRO do stanova tj. kutije sa osiguračima (prekidačima) da li neko ima iskustva sa ovim radovima ?
Ima 7 spratova i 12 stanova,ali kod mene ima 2 utičnice u sobama. Problem je što kada je postaljen metalni orman (za strujomere) nedostaje peta žica uzemljenje...I mene ovo zanima. Koliko vi imate spratova i stanova?
Originalna instalacija zgrade iz 60te godine predviđena za stanove sa po 1 utičnicom u sobi i jednom sijalicom, a sada imamo ko zna šta sve.
Znam, ali GS nudi novi model rada, finansiranja uz kredit PŠ, i tri ponude... Dali su neki predlog , bio je njihov ing. ali su to smo radovi nije pogledao sve...tj. ima jedan stan (nadogradnja ) koja nije kao naši stanovi a to nije pogledao.Uzemljene je tada radjeno uglavnom preko vodovodnih cevi u stanovima
Vama ne treba samo elektricar vec dipl ing elektrotehnike da sa licencom da napravi projekat prerade odnosno modernizacije instalacije u celoj zgradi
Nama je problem "peckanje" struje u 1-2 stana. Nama su zamenili satove, ali vod do stanova nije u nadležnosti EPS-a.A i to mi nije jasno vezano za struju po zgradama.
Nama su skoro bili i zamenili sve satove, a ne zamene instalacije koje vode bar od glavnog voda do satova.
Zgrada stara preko 50 godina i sad ti budi pametan kakve su instalacija, a sigurno su sve za zamenu
Ne znam sta dokazujes ovime. U jednoj zgradi, imas stanove i garažna mesto na istom ulazu tj broju. Ne postoji mogućnost da garaze iz istog ulaza formiraju posebnu stambenu zajednicu.Još jednom: