Hvala na odgovoru. Ona je nedavno počela da živi kod dečka koji je u našem ulazu, mislim da ne poseduje vlasnički list na našoj adresi. U tom slučaju ona ne sme prihvatiti da bude upravnik? Jel sam dobro razumela?Može biti neko ko nije prijavljen na toj adresi ali ima deo vlasništva nad posebnim delom. Faktički ne gleda se lična karta već vlasnički list.
Igrom slučaja sam upućen, stanari ove zgrade su još pre 2 godine sakupili pare za renoviranje fasade koje čuče na računu ali imaju slab odziv izvođača kad traže ponude
Koliko se isplati ovo imajuci u vidu prenaduvane cene radova preko GS?Ako grad daje 20% za liftove, fasade, krov - Zašto daje samo za GDS?
![]()
Pomoć grada za popravke zgrada i novogodišnji vaučeri deci
Neki od nepremostivih problema za mnoge stanare u zgradama koji zbog nedostatka finansija decenijima ne mogu da poprave krov ili zamene lift od sada će biti lakše rešivi.www.politika.rs
Koliko se isplati ovo imajuci u vidu prenaduvane cene radova preko GS?
U prijavi je potreban predmer radova, znači ovde izgleda ulaze u bubanj samo oni koji su već dobili ponude od GS, opstali mogu da se češu.![]()
Субвенције за стамбене заједнице у Београду
Град Београд и ЈП „Градско стамбено” Београд покренули су иницијативу за пwww.beograd.rs
Navali narode jos malo pa nestalo
Zna li neko ovo?Čuo sam pre nekoliko dana da (profesionalni) upravnik, po Zakonu o stanovanju i održavanju zgrada, ima pravo da naplaćuje svaku sednicu skupštine stanara koja se održi nakon one dve godišnje na koje obavezuje zakon.
Da li je to tačno i koji član pomenutog zakona ovo dozvoljava? Ja nisam našao gde to piše u zakonu.