Ma jasno mi je sve, ja sam se samo iznervirao jer je on sisao dole da se svadjamo i kako mi njih stresiramo jer smo se 3 puta u jedno 400 dana zalili.U principu po meni, treba i on biti malo strožiji prema deci, a i ti malo popustljiviji. Probaj prvo sa telefonom, pa ako ne ide onda druge mere. Samo znaj da ćeš i ti jednog dana dobiti decu i da nećeš moći baš da ih kontrolišeš kada će da plaču, kad će da se igraju, a ako živiš u zgradi sa lošom zvučnom izolacijom čuje se svaki šapat ali svakako on ne sme baš da pusti decu da rade šta hoće kada hoće, posebno zbog toga kako on kaže "živi u stambenoj zajednici".
I iskreno iznervirao me je jer sve moje zalbe je predstavio kao "zivis u stanu, jbg, deal with it" a sve njegove zalbe "vi morate da prihvatite, zivite u zajednici, ako vam se ne svidja selite se, mi imamo decu vi to ne razumete".
Treba napomenuti da mi je drugi put kada sam se zalio (kada su nas probudili rano ujutru u nedelju) i kada sam otisao mu na vrata, lik je pogledao telefon koliko je sati (bilo je izmedju 7 i 8), pogledao u mene i zalupio mi vrata u lice bez ijedne reci.
Juce kada sam mu to spomenuo kada se pozivao na lepo ponasanje i komsijsko ponasanje, nista mi nije odgovorio na to samo je cutao.
Ja sam izrecito rekao da ja imam razumevanja, zaliti se 3 puta za preko godinu dana stanovanja kada apsolutno nemaju nimalo obzira prema nama ispod mislim da nije preterivanje.
Rekao sam devojci da cemo gledati da spustimo loptu jer se sledece godine svakako selim u moj stan, ali da po meni oni su mnogo vise bezobrazni nego mi, nijednom mi nismo dosli sa povisenim tonom ili napadima, ja bukvalno samo sto se njima ne izvinjavam sto oni nama prave buku i ne vredi.
Razumem, i ja imam razumevanja ne mozes uvek decu obuzdati itd, ali smatram da je on preterao sto mu smeta smo smo se 3 puta za godinu dana zalili, i to 2 puta zbog njegove dece a jednom zbog njih samih (nisu deca busila i cekicala u vreme odmora), i sto ispada da oni sto nas stresiraju 24/7 je nebitno jer deca a ja ako lupnem 3 puta metlom o plafon to je trauma.Наравно, људи су генерално неваспитани и бахати и без осећаја за друге. Имам срећу што су испод исто људи са малом децом. Никад ми се нису жалили, кажу да нас не чују, вероватно лажу, али им се често некад сам извиним кад их сретенем, иако пазим да не буде дивљања баш. Океј је куцнути кад се баш претера.