Mislim da ti ne treba, ali ajde ako ima neko vičniji pa nek kaže da li lupetam ili može tako da se uradi.
Ima šta je redovno održavanje, ima šta su hitne popravke npr da neko ne nastrada, za hitne popravke nije potrebna ni većina, nego se sprovode po hitnom postupku. ko što im ime i kaže.
Ako ste vi obaveštavali upravnika, vlasnike stanova i svi se oglušuju o vaše pozive, vas par možete sami tražiti ponude, odraditi sanaciju i onda tužiti stambenu zajednicu tj opštinu ili te likove koji žive u stanovima opštine za deo koji oni moraju da plate. To što niste upravnici, nema nikakve veze i to što nema većine isto nema veze. Ima veze ako se neko ozbiljno povredi ili nastrada od vaše fasada, onda vam svima zajedno ne bio u koži, jer zakon će i vas i te što se smeju i tog upravnika dohvatiti. Takođe i za krov, ako nekome gore curi i svi ostali se prave ludi, može stanar samostalno da skupi 3 ponude, odradi, plati i da traži nadoknadu od svih ostalih ili ih tuži i tu nema sa njihove strane neću ja da platim to nije moje, već ide izvršenje.
Samo nađite nekoga ko se razume u taj deo prava, da vam protumači i da smernice na koji način da se pokrijete i da krenu stvari da se dešavaju.