I koga će sada da izaberu?Renomirana PU je podnela ostavku na mesto profesionalnog upravnika SZ DŽ.KENEDIJA 31V,31G,31D(Kennedy Residence),krajem prošlog meseca.Bilo je potrebno nešto manje od godinu dana da shvati da joj tu nije mesto.
I koga će sada da izaberu?Renomirana PU je podnela ostavku na mesto profesionalnog upravnika SZ DŽ.KENEDIJA 31V,31G,31D(Kennedy Residence),krajem prošlog meseca.Bilo je potrebno nešto manje od godinu dana da shvati da joj tu nije mesto.
Evo ja ću, da im raz....m i to malo što je ostalo.I koga će sada da izaberu?
I naravno, uvek se nađe neki koji nešto smatra![]()
Svi raÄuni stižu za minuli mesec, osim ovog jednog: Upravnik naplaÄuje BeograÄanima usluge unapred
MeÄu raÄunima koji poÄetkom meseca stignu u poÅ¡tansko sanduÄe, jedan se istiÄe kod jednog dela BeograÄana, jer stiže unapredbiznis.telegraf.rs
![]()
Svi raÄuni stižu za minuli mesec, osim ovog jednog: Upravnik naplaÄuje BeograÄanima usluge unapred
MeÄu raÄunima koji poÄetkom meseca stignu u poÅ¡tansko sanduÄe, jedan se istiÄe kod jednog dela BeograÄana, jer stiže unapredbiznis.telegraf.rs
Naravno da smo je sklonili kada se nije mesala u svoj posao. Nije zakazivala skupstine, nije upravljala nicim. Jedna od onih osoba koje i samo kada vidite, jasno vam je od koje su sorte.Renomirana PU je podnela ostavku na mesto profesionalnog upravnika SZ DŽ.KENEDIJA 31V,31G,31D(Kennedy Residence),krajem prošlog meseca.Bilo je potrebno nešto manje od godinu dana da shvati da joj tu nije mesto.
Ima i poštenih izvršitelja ali to ne znači da većina nisu neopevane lopine, tako i profesionalni upravnici. Imam prijateljicu koja je profesionalna upravnica i bukvalno krpi svinjarije koje njene kolege kao ove gorenavedene rade. Profesionalni upravnici su potrebni, ali potrebna je i bolja regulativa i mehanizmi da se spreče zloupotrebe koje čine i oni a bogami i oni izabrani iz redova stanara.Bitno je udariti po profesionalnim upravnicima, da vide ljudi kakvi smo mi to lopovi, bagre i secikese, a kako ne rekoše kad je valuta plaćanja tog računa.
Naravno da smo je sklonili kada se nije mesala u svoj posao. Nije zakazivala skupstine, nije upravljala nicim. Jedna od onih osoba koje i samo kada vidite, jasno vam je od koje su sorte.
Sve što si napisao smem da i potpišem.Ima i poštenih izvršitelja ali to ne znači da većina nisu neopevane lopine, tako i upravnici. Imam prijatelju koja je profesionalna upravnica i bukvalno krpi svinjarije koje njene kolege kao ove gorenavedene rade. Profesionalni upravnici su potrebni, ali potrebna je i bolja regulativa i mehanizmi da se spreče zloupotrebe koje čine i oni a bogami i oni izabrani iz redova stanara.
A šta je tu konkretno problem? Nije upoznat sa osn informacijom, pa kako se onda informiše po drugim pitanjima?Trebalo bi reći, ali bojim se da je slaba vajda od toga, pošto je očigledno ovaj zakon izlobiran od strane kojekavih agencija bliskih vlasti. Mogu da se kladim da jedno 90% upravnika iz redova stanara nema pojma da im ističe mandat za 4 godine.