Drakche
Advanced
- Učlanjen(a)
- 19.08.2010.
- Pohvaljen
- 6.171
Sve je to nas jezik
Nikakvu toplu vodu nisam ja ovde izmislio.
Teofil se ovde cak suzdrzao da ne krene po nacionalizmima, posto je ministov krajni argument bio klasicno nacionalisticki ("identitet".. bla bla),
sto je klasicno licemerno s obzirom da je rekao da kultura treba da izadje na trziste, a ne da bude finansirana od drzave.
Nikakvu toplu vodu nisam ja ovde izmislio.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=460760#p460760:2kc12nvx je napisao(la):Bender Rodriguez » 22 Jun 2017 08:49 pm[/url]":2kc12nvx]Ovaj Teofil čak i kad ima neki razuman stav, upropasti ga svojom arogancijom i džangrizavošću. I mnogo je zadrt u svemu. Iako sam za sebe kaže da se bori baš protiv zadrtosti. Mislim da on kad prođe pored neke okačene srpske zastave na državnoj zgradi, da i u tome vidi nekakav nacionalizam i šovinizam. Ne znam dal sam ikad video da napiše ili kaže nešto pozitivno.
Teofil se ovde cak suzdrzao da ne krene po nacionalizmima, posto je ministov krajni argument bio klasicno nacionalisticki ("identitet".. bla bla),
sto je klasicno licemerno s obzirom da je rekao da kultura treba da izadje na trziste, a ne da bude finansirana od drzave.