Istini za volju nije ni polovina, samo one kuce na samom TBunaru i to pre jedno sest-sedam godina. Pre nekoliko nedelja raselili su jos jednu kucu i dodelili stan. E sada su ostale dve kuce na samom TBunaru i to one pravo koje vidis sa raskrsnice iz pravca S Grada. Koliko sam shvatio u jednoj kuci zivi jedan lik koji ima mali auto/bravarski servis i verovatno trazi extra kintu, ali koliko shvatam grad ne haje za tim, nego ce mu uci jedno jutro sa buldozerom u kucu. Uglavnom za prosirenje T Bunara ostalo je jos tri porodice u dve kuce. Drugo iza ima mala ulica, V Nazora koja se takodje rusi jer su bili ljudi iz grada i uzimali izjave i kopije parcela da provere sta je legalno i sta ne. To se desavalo jos u leto 2008. Tu ima jedno dvanaestak trinaestak kuca, a sve je to u planu UMP-a, jer skretanje u desno iz N Dobrovica ne mozes napraviti ako ne srusis i to, ako se secas kad sam ti poslao onaj plan, a ti uspeo nekako da ga post-ujes. Ne samo to, nego po projektu ne postoji izlazak iz te ulice po zavrsetku prosirenja T Bunara. A sve to potvrdili su Sl.list BGD i Srbije sa tacnim brojevima parcela itd itd. Navodno, ove godine, po njima ce sredjivati i zavrsavati Vojvodjansku, cosak Gandijeve i T Bunar i navodno pocetak radova UMP-a koji je N Dobrovica (a inace po samom projekti to je faza I) i sve ovo sto sam naveo. Eh kad bi sve bilo tako lako kao sto su napisali to bi bilo dobro, ali ajde, videcemo na sta ce ispasti.