Šta je novo?

Unutrašnji Magistralni Poluprsten, Most preko Ade - [Magistrala]

Ovaj reklamni panel je problematičan pošto se nalazi tik do izlaza iz lifta a i smanjuje širinu prolaza do ivice perona.
aeec0d57a56736a76be5876471d430db.jpg
 
Poslao sam mail Almi pa ćemo videti, ako ga ne uklone mogla bi neka prijava Beokomu itd.
 
Kada bih prijavio Beokomu, plašim se da bi odgovor Direkcije za javni prevoz bio da je sve po standardu i da nema potrebe da se išta menja.

Takav sam dobio odgovor kada sam svojevremeno predlagao da se stanica kod TC Ušće sredi jer je uzak pojas između blatnjave "zelene" površine i kolovoza.

Nadam se da će Alma imati više sluha
 
Mislim da oće, obzirom da su im i reklame izvor prihoda.
 
Ahahahahaaaa pa ceo grad je zakrčen bilbordima već godinama

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
 
Da - 2017. godine, gradska vlast na čelu sa Sinišom Mali, dodelila je firmi Alma Quattro ugovor na 25 godina za ekskluzivno postavljanje reklama u Beogradu. Tako da narednih 25 godina (tj. 23 godina) minimum, imaćemo reklame gde god tom privatniku padne napamet.

“Alma kvatro” će u naredne dve i po decenije postavljati i održavati gradski nameštaj, obaveze koje će biti oslobođena gradska javna preduzeća, ali će joj pripasti i pozamašan komercijalni prostor od kojeg se, prema podacima iz konkursne dokumentacije, predviđa prihod od 151 milion evra, a čist dobitak već pomenuti 51 milion.

Ugovor kojim je poverena nabavka i održavanje komercijalnog mobilijara nalaže da “Alma kvatro” odmah kupi deo opreme i uplati okruglo 10 miliona evra unapred, sa rokom od 30 dana od potpisivanja ugovora. Kasnije će se iz ovog posla u gradsku kasu sliti još 5.225.738 evra, kroz komunalnu taksu za reklamne panoe, i to na rate, po 200.000 evra godišnje.

Za ovaj ugovor od 25 godina je Alma Quattro gradu Beogradu isplatila 10 miliona evra + 200 hiljada evra godišnje. Prihod Alma Quattro će u istom periodu biti nekih 150 miliona evra (a možda i znatno više), a minimalna zarada nekih 50 miliona evra.

https://www.blic.rs/vesti/beograd/posao ... ih/bc5vbfq
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=629890#p629890:nvtwdvog je napisao(la):
astrodule » Čet Jun 13, 2019 5:26 pm[/url]":nvtwdvog]Kada bih prijavio Beokomu, plašim se da bi odgovor Direkcije za javni prevoz bio da je sve po standardu i da nema potrebe da se išta menja.

Takav sam dobio odgovor kada sam svojevremeno predlagao da se stanica kod TC Ušće sredi jer je uzak pojas između blatnjave "zelene" površine i kolovoza.

Nadam se da će Alma imati više sluha
Kažu sledeće "Sekretarijatu to nije smetalo, jer smo postovali sva pravila kako montiramo stanice u Beogradu."
Dule mogla bi da legne jedna prijava Beokomu za početak da vide sa Sekretarijatom šta će i kako pošto ovako rekao bih neće moći.
 
Treba ih pitati kako će osoba u invalidskim kolicima tu proći od lifta do stajališta.
 
Da, ali ne na tom mestu :) Tu gde su planirani radovi se nije ni taklo.
 
Nista od tramvaja preko mosta od 1. Jula, i dalje radovi i dalje niko ne placa penale za probijanje rokova
 
Videh u prolazu još u petak da su demontirali nadstešnice na tramvajskim stajalištima ( one što primoravaju putnike da kroče na šine da bi prošli stajalištem :shock: ) . Da li je neko upućen da li je to privremeno zbog nekih radova, ili možda hoće da urade onakve kakve su bile na prvobitnim renderima. Koliko se sećam, objavljena je iformacija da tramvajski saobraćaj preko mosta startuje 5.07., to je za nekoliko dana.......a nastrešnica još nema.......
 
Неће бетонирати сигурно. Онако лаички, можда ова гума служи за приступ сервисним друмским возилима, тј. да омогући редовно одржавање. А можда и да спречи одношење и гађање туцаником:)
 
ја се искрено надам да неће бетонирати. туцаник је кул, требали су да га оставе
 
Mislim da beton ne dolazi u obzir zbog nosivosti samog mosta.
 
Vrh