bodybuilder
Novice
- Učlanjen(a)
- 20.03.2007.
- Pohvaljen
- 0
most je bas dobar!!! kazu da nece smetati biljnom i zivotinjskom svetu, jedva cekam da to vidim!!
Pa, promenićemo okolinu da bude u proporciji sa mostom......u 'zlatni presek '.neven":1y8q5cg4 je napisao(la):.Konstrukcija je sama po sebi elegantna, vidi se lepo sa slike, ja to ne sporim. Ja kazem da nije u proporciji sa okolinom, .....
relja":i2wzcpfn je napisao(la):Ponavljam, nijedan od renderinga ne prikazuje realne dimenzije.
Ok, nisam znao za ovu maketu, ali ipak, stub mi mnogo deluje tanko, da li je to realno?
Proporcija 'pilona' i 'grednog nosača', tj. visine i dužine mosta je skoro 1 : 5IDEJNI PROJEKAT
Prva nagrada i dodela ugovora za izradu idejnog projekta mosta preko reke Save u Beogradu
po dostavljenom idejnom rešenju preduzeću PONTING iz Maribora sa partnerima DDC iz Ljubljane i Centar za puteve Vojvodine iz Novog Sada - rad pod radnom šifrom 01.
Opis konstrukcije :
- Most sa kosim kablovima sa jednim pilonom i saobraćajem u jednom nivou
- Širina mosta: 45,2m
- Visina pilona: 200m
- Rasponi grednog nosača: 80*120*80*80*380*240m
Kao student jezika moracu da te ispravim, naravno s najboljom namerom- dakleIgor":3rtt0mc9 je napisao(la):Mislim da je Relja u pravu jel sam ja sada uzeo draganove mere 80+120 kod rukavca ....