Igor":n1253y7q je napisao(la):Moguce da su radovi oko Kumodraskog kolektora u pitanju.vladanc":n1253y7q je napisao(la):Нешто копају код надвожњака на Душановцу, у Маринковој Бари, на месту где је одавно требала да буде изграђена петља. Не знам да ли је то у овиру УМП-а. Има ли нека информација?
Игоре, као што рече Раша, то сам се ја мало нашалио на овој истој теми, а то је било марта 2014.године. Неки су се и мало штрецнули, као нпр. Брђанин, али ето успела је мало шала, која на неки начин важи и до данашњих дана.Igor":f61ndn3w je napisao(la):Zar nije bio na nekom poljancetu ko zna gde
Гага":f61ndn3w je napisao(la):Сви се ви питате где је врх за "Мост на Ади" и зашто још није постављен ?
А он је једно време био код петље "Крњача" код Панчевца на оном пољанчету између улазно-излазних рампи
Сад више није тамо, однели га "сакупљачи сировина или ти наша најзаштићенија национална мањина". :x
Слика од 02. августа 2013. године:
Мора човек и да се мало нашали
Igor":1ugkqxeu je napisao(la):Sve je to ok ali stubovi nisu brzo postavljeni niti su gotovi elementi pali niotkuda
Tehnika deluje odlicno u odnosu na konvencionalni nacin dizanja elemenata kranovima bilo portalnim, tower ili motorizovanim za nepristupacne predele.
Мала исправка, није црна већ жута мрља...vladimir79":1yubigz8 je napisao(la):Ви и даље не схватате да мост не постоји. Када погледају ка мосту виде црну мрљу.
prostorni planer":3byhfmmy je napisao(la):Vidim da niko nije dizao galamu na forumu jer su svi slivnici na novom mostu (na glavnoj konstrukciji) zapuseni a iz njih rastu zbunici. ....
tzoran1":8nr3chho je napisao(la):Но обичај је у руралним крајевима тамо негде око Краљева да када мештани направе мост преко потока, нико га не поправља док се не уруши, а тада се прави нов и онда се зове по новом неимару...